habitatge públic
de lloguer
a les casernes
A Barcelona falten 613 places -
El Punt 20/07/04

Ahir la Generalitat es va comprometre a crear durant aquest mandat les 613 places que manquen:
(...) 235 al complex sanitari de Sant Andreu (al solar de les casernes)
...

Barcelona concentra bona part dels serveis hospitalaris capdavanters de Catalunya però, per contra, pateix importants dèficits pel que fa a altres recursos sanitaris, segons va reconèixer ahir la mateixa consellera de Salut. Va ser, per exemple, l'últim indret de Catalunya on es va enllestir la reforma de l'atenció primària i és encara un dels llocs on el dèficit de places sociosanitàries és més important. Actualment n'hi ha 1.839, tot i que n'hi hauria d'haver 2.559.

Ahir la Generalitat es va comprometre a crear durant aquest mandat les 613 places que manquen: 205 en un sociosanitari que es construirà a Nou Barris (a les antigues cotxeres de Borbó), 235 al complex sanitari de Sant Andreu (al solar de les casernes) i 173 a Sarrià-Sant Gervasi, al centre Pere Virgili. En salut mental les mancances també són importants, encara que no estan quantificades. Salut va anunciar que crearan 152 places d'internament -112 al centre Pere Virgili i 40 al centre Fòrum- i tres centres de salut mental als complexos de Nou Barris i Sant Andreu.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP