habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Clos vol reobrir el projecte de la caserna de Sant Andreu - Carles Cols

TOMB INESPERAT

L'alcalde Joan Clos va precisar ahir que el projecte urbanístic de l'antiga caserna de Sant Andreu "està en stand by" a l'espera que l'Ajuntament de Barcelona i el Ministeri de Defensa iniciïn converses sobre el futur d'algunes de les instal.lacions que aquest departament de l'Administració central té a la ciutat. Clos va donar a entendre clarament que el criticat acord que van tancar en el seu dia el ministeri i el Consorci de la Zona Franca pot ser replantejat.

 

La precisió la va fer ahir l'alcalde després de reunir-se amb la nova ministra de la Vivenda, María Antonia Trujillo, i que aquesta exposés que el Govern central donarà prioritat a la construcció de pisos de protecció oficial en gran part dels terrenys de què disposa, per exemple, a Barcelona.

En aquesta trobada, Clos va traslladar a Trujillo la necessitat que l'Administració central aposti amb més decisió en favor de la polítiques de rehabilitació de vivenda.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP