habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Tres noves escoles a Gràcia, Sant Martí i Sant Andreu el curs que ve - C. Biosca
AVUI 14/04/04

Els centres s'ubicaran en mòduls prefabricats

La ciutat de Barcelona tindrà el curs que ve tres nous centres públics d'infantil i primària als districtes de Gràcia, Sant Andreu i Sant Martí, mentre que els districtes de Sant Andreu, Sant Martí i les Corts estrenaran escoles bressol d'acord amb el conveni que van subsciure l'Ajuntament i la Generalitat.

Els nous centres d'infantil i primària s'ubicaran en mòduls prefabricats al carrer Sardenya, entre Taxdirt i travessera de Gràcia; al barri del 22@ de Sant Martí, i al solar de les antigues casernes de Sant Andreu, i tindran dos grups de P-3, un de P-4 i un de P-5.

Durant una visita a l'escola pública de la Concepció, al barri de l'Eixample, l'alcalde Joan Clos va presentar el ban de matriculació per al curs 2004-05. Aquest ban informa de l'obertura del període de preinscripció del 15 al 30 d'abril per a les etapes d'infantil, primària i ESO, i de la creació de l'Oficina d'Informació Escolar, situada al carrer Bruc 90-92 i que centralitzarà tota la informació de l'oferta de centres públics i concertats de la ciutat.

 

Clos, acompanyat de la regidora d'Educació, Marina Subirats, va inaugurar ahir aquesta oficina, que s'obrirà demà i que, a diferència de les Oficines Municipals d'Escolarització, només informarà i no admetrà peticions de preinscripció. Segons Subirats, la "complexitat" de l'oferta educativa de Barcelona ha "aconsellat" esperar un any per assumir aquestes noves competències. Els pares també podran recórrer a les Oficines d'Atenció al Ciutadà de cadascun dels districtes per informar-se.

D'altra banda, el departament d'Ensenyament ha estimat el 93,6% de sol·licituds per concertar unitats de P-3 el curs que ve d'acord amb el calendari de la LOCE.

 

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP