habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Tres noves escoles a GrÓcia, Sant MartÝ i Sant Andreu el curs que ve - C. Biosca
AVUI 14/04/04

Els centres s'ubicaran en m˛duls prefabricats

La ciutat de Barcelona tindrÓ el curs que ve tres nous centres p˙blics d'infantil i primÓria als districtes de GrÓcia, Sant Andreu i Sant MartÝ, mentre que els districtes de Sant Andreu, Sant MartÝ i les Corts estrenaran escoles bressol d'acord amb el conveni que van subsciure l'Ajuntament i la Generalitat.

Els nous centres d'infantil i primÓria s'ubicaran en m˛duls prefabricats al carrer Sardenya, entre Taxdirt i travessera de GrÓcia; al barri del 22@ de Sant MartÝ, i al solar de les antigues casernes de Sant Andreu, i tindran dos grups de P-3, un de P-4 i un de P-5.

Durant una visita a l'escola p˙blica de la Concepciˇ, al barri de l'Eixample, l'alcalde Joan Clos va presentar el ban de matriculaciˇ per al curs 2004-05. Aquest ban informa de l'obertura del perÝode de preinscripciˇ del 15 al 30 d'abril per a les etapes d'infantil, primÓria i ESO, i de la creaciˇ de l'Oficina d'Informaciˇ Escolar, situada al carrer Bruc 90-92 i que centralitzarÓ tota la informaciˇ de l'oferta de centres p˙blics i concertats de la ciutat.

 

Clos, acompanyat de la regidora d'Educaciˇ, Marina Subirats, va inaugurar ahir aquesta oficina, que s'obrirÓ demÓ i que, a diferŔncia de les Oficines Municipals d'Escolaritzaciˇ, nomÚs informarÓ i no admetrÓ peticions de preinscripciˇ. Segons Subirats, la "complexitat" de l'oferta educativa de Barcelona ha "aconsellat" esperar un any per assumir aquestes noves competŔncies. Els pares tambÚ podran recˇrrer a les Oficines d'Atenciˇ al CiutadÓ de cadascun dels districtes per informar-se.

D'altra banda, el departament d'Ensenyament ha estimat el 93,6% de solĚlicituds per concertar unitats de P-3 el curs que ve d'acord amb el calendari de la LOCE.

 

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acciˇ Cat˛lica Obrera
MCJ
Moviment CristiÓ de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP