habitatge públic
de lloguer
a les casernes
CiU de Barcelona es desmarca del govern de la ciutat amb un pla municipal alternatiu - M. S.
El Punt 01/04/04

Trias va citar el cas de les casernes de Sant Andreu com a paradigma del que «no s'ha de fer»

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament no està disposat a debatre el pla d'actuació del consistori per als anys vinents i, per això, presentarà, en el pròxim ple, un document sobre les prioritats de la ciutat alternatiu al pla d'actuació municipal (PAM) que ha elaborat l'equip de govern de Barcelona (PSC, ERC i ICV-EUiA) i el sotmetrà a votació. El cap de CiU de Barcelona, Xavier Trias, va presentar ahir aquest text, que posa especial èmfasi en els serveis a les persones i descriu, en cent punts, les prioritats que segons CiU necessita Barcelona. «S'hi ha buscat la necessitat real dels ciutadans barcelonins», va afegir i, per això, en aquest document es compromet a garantir una plaça d'escola bressol a tots els infants de 0 a 3 anys domiciliats a Barcelona abans del 2007 i la universalització del programa d'atenció domiciliària en el termini de sis anys per a totes les persones amb dependència.

 

L'habitatge també ocupa un espai important en el pla d'actuació municipal de CiU. Segons Trias, és bàsica la creació d'habitatge de titularitat pública sobre sòl propietat de l'Ajuntament de Barcelona. Trias va citar el cas de les casernes de Sant Andreu com a paradigma del que «no s'ha de fer». La iniciativa de CiU de Barcelona va ser criticada pel govern municipal, que va qualificar el seu pla de parcial i molt partidista, en què no ha participat la ciutadania.

 

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP