habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Enrique Lacalle - Xavier Rius
e-notícies 18/02/04

Confiem que totes les operacions del Consorci de la Zona Franca siguin netes i polides
perquè quan es parla de negocis immobiliaris sempre hi ha algú que acaba enduent-se'n una comissió.

Ha estat digne d’una operació militar: la Policia desallotjava les casernes de Sant Andreu dimecres i divendres el Ministeri de Defensa les venia al Consorci de la Zona Franca.

Certament Enrique Lacalle ha revifat el Consorci, però algun dia un malpensat es plantejarà com és que no para de fer operacions immobiliàries. Sobretot tenint en compte que és un home que procedeix precisament del sector immobiliari.

Té sort que és una persona afable que no té enemics –o almenys no en té gaires- ni al partit ni als mitjans de comunicació. Només cal veure com encapçala el rànquing de semàfors verds de La Vanguardia. O que la densitat d’exemplars de La Razón a la Zona Franca és una de les més elevades del planeta.

 

A més, el Consorci és una de les institucions més opaques que hi ha... des de l’època d’Antonio de la Rosa. Però és clar que, ben mirat, així li va anar a Antonio de la Rosa i a la Zona Franca.

Ja sé que a Enrique Lacalle li agrada molt sortir als diaris –com aquella vegada que el van enxampar per demanar calés a Javier de la Rosa-, però a vegades més val no sortir-hi.

Confiem que totes les operacions del Consorci de la Zona Franca siguin netes i polides perquè quan es parla de negocis immobiliaris sempre hi ha algú que acaba enduent-se'n una comissió.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP