habitatge públic
de lloguer
a les casernes
CiU preferiria que ho hagués comprat l'Ajuntament -
AVUI 14/02/04

"Hi ha maneres de construir els pisos que es necessiten, però seria millor que els faci l'Ajuntament i no un privat".

El grup municipal de CiU i el seu líder, Xavier Trias, s'han quedat sols en la defensa d'una altra sortida per a les casernes de Sant Andreu. Tant l'equip de govern (PSC, ERC i ICV) com el PP veuen amb bons ulls la compra per part del Consorci de la Zona Franca. Trias lameta que "l'Ajuntament i l'alcalde Joan Clos no hagin comprat el solar. Han vist passar per davant l'oportuniat històrica de comprar el solar i construir-hi habitatges de lloguer i de propietat municipal, i l'hauran desaprofitat".

 

Ha estat una ocasió "única i irrepetible" per comprar uns terrenys que passarien a incrementar el patrimoni municipal. Trias sempre ha defensat que l'existència d'un parc d'habitatges municipal i de lloguer permetria abaratir el preus immobiliaris i incidir sobre aquest mercat. "Hi ha maneres de construir els pisos que es necessiten, però seria millor que els faci l'Ajuntament i no un privat".

tornar a la pàgina d'aquesta opinió : LLOGUERS ASSEQUIBLES :: CASERNES
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP