habitatge públic
de lloguer
a les casernes
30 entitats exigeixen papers per als immigrants - Jordi Corachàn
El Periódico 29/01/04
NOVA MOBILITZACIË
Un total de 32 entitats, ONG i sindicats han convocat una manifestaciˇ per dissabte que ve a la tarda
per exigir papers per a tots els immigrants.

Un total de 32 entitats, ONG i sindicats han convocat una manifestaciˇ per dissabte que ve a la tarda per exigir papers per a tots els immigrants. La protesta, que comenšarÓ a la plaša de la Universitat, s'emmarca dins de la campanya anomenada Lluita europea contra les lleis d'estrangeria, que pretÚn denunciar la situaciˇ de "semiesclavisme" que pateixen molts estrangers als diferents pa´sos de la UE.

En la presentaciˇ de la campanya, ahir, hi van estar presents els representants dels immigrants de les casernes de Sant Andreu. Aquestes persones i membres de Metges del Mˇn i de Papers per a Tots van informar que van ser rebuts per la nova secretÓria d'Immigraciˇ de la Generalitat, Adela Ros, que va prometre que estudiarÓ el seu reallotjament abans que es materialitzi el desnonament judicial, previst per a la primera quinzena de febrer.

 

Representants d'aquestes entitats van mostrar la seva satisfacciˇ pel "tarannÓ" de Ros, que va expressar la seva "voluntat polÝtica" de trobar una sortida al conflicte, que va comenšar fa mÚs d'un any. Les citades associacions van entregar a la representant del Govern un nou cens, que situa en 156 persones el nombre d'ocupants de les dues finques militars de Torras i Bages.

Aquestes dades contradiuen les que ha ofert la Creu Roja, que sostÚ que a les casernes nomÚs hi ha una cinquantena de persones. Els representants dels ocupants subratllen que la diferŔncia en les xifres es deu al fet que l'entitat humanitÓria va efectuar el recompte de dia, mentre que ells el van fer avanšada la nit.

L'ajuntament preveu construir vivendes --moltes de socials-- i equipaments a les dues finques abandonades pel Ministeri de Defensa, que tenen 106.000 metres quadrats

tornar a la pàgina d'aquesta opinió : LLOGUERS ASSEQUIBLES :: CASERNES
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acciˇ Cat˛lica Obrera
MCJ
Moviment CristiÓ de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP