habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Sant Andreu demana cases de lloguer baix a les casernes - Jordi Corachàn
El Periódico 27/01/04
REQUALIFICACIÓ URBANA
Sant Andreu reclama vivendes socials de lloguer en una de les dues casernes del 'barri',
que encara estan ocupades per una cinquantena d'immigrants.

Sant Andreu reclama vivendes socials de lloguer en una de les dues casernes del 'barri', que encara estan ocupades per una cinquantena d'immigrants. L'associació de veïns, agrupacions de comerciants, moviments cristians i grups de joves van sol.licitar ahir que el 50% dels pisos que es construeixin al recinte militar de Torras i Bages reuneixin aquests requisits.

En un manifest presentat a la desapareguda fàbrica tèxtil de Can Fabra, les entitats van anunciar una campanya ciutadana per sol.licitar pisos de lloguer assequibles i, al mateix temps, impedir una possible especulació urbanística. Per aconseguir-ho exigeixen un organisme de control que supervisi la transformació de les dues finques, de 50.000 metres quadrats, avui propietat del Ministeri de Defensa.


  "Defensarem amb dents i ungles els sectors més desafavorits", va afirmar categòricament Lluís González, president de l'associació de veïns. El dirigent va assegurar que el 1976 es van requalificar nombrosos terrenys a Sant Andreu a canvi que el 25% de les vivendes tinguessin caràcter social. "No vam veure mai aquells pisos de preu taxat", va recalcar.

Representants d'entitats juvenils i cristianes van analitzar els alts preus i la inexistència de pisos de lloguer, que obliguen a anar-se'n a altres llocs, a vegades fora de Barcelona.
tornar a la pàgina d'aquesta opinió : LLOGUERS ASSEQUIBLES :: CASERNES
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP