als terrenys PÚBLICS tot PÚBLIC
quatre dies contra-informant a l'expo propagandística de l'ajuntament de Barcelona a Can Fabra
On hi deia:

"El projecte del planejament de les Casernes ha estat debatut en un procés llarg, intens i molt profitós de participació veïnal. l'elaboració del projecte definitiu ha incorporat idees i suggeriments de les diferents entitats del districte que hi han participat. El resultat ha estat un projecte majoritàriament acceptat i rebut amb molta satisfacció per part dels veïns i veïnes del districte."
  S'hi va poder llegir durant quatre dies:

"El projecte ha estat definit tal i com l'ajuntament ha volgut. L'ajuntament no ha fet cap cas al moviment veïnal que més actiu ha estat amb les reivindicacions pels terrenys de les casernes. En canvi ha aprofitat una sèrie d'"entitats" molt properes que no tenien res a veure amb les casernes per donar una imatge de participació veïnal."

I on hi deia:

"Segons estableix el Reglament de participació del Districte el projecte s'ha sotmès a un procés de participació en què les entitats i els veïns i veïnes han pogut donar la seva opinió. Un procés que ja es va iniciar l'anys 2004 i que s'ha concretat en aquest seguit de reunions:"
  Es va poder llegir:

"En totes aquestes reunions han participat només persones i entitats molt properes al districte que han dit amén a gairabé tot el que aquest deia. A la plataforma Sant Andreu per les Casernes o a l'Associació de Veïns de Sant Andreu Nord-Tramuntana s'els ha mantingut al marge perquè la seva visió crítica no interessava al districte."
  els panells oficials d'auto-bombo de l'ajuntament de BCN
i les rectificacions, que van durar quatre dies sense que se'n adonessin.


NO ENS ROBAREU LES CASERNES
l'últim terreny públic de Sant Andreu de Palomar