La mani de l'Associaciˇ de Ve´ns de dissabte - Pere Pà
Fòrum STAP 22/11/05

400 persones! Bo i que un que es va entretenir a comptar-les a la plaša Orfila va arribar a 150 i prou.
Quina manera de cremar eines de lluita i, a mÚs a mÚs, de fer el ridÝcul.
..


400 persones! Bo i que un que es va entretenir a comptar-les a la plaša Orfila va arribar a 150 i prou. Quina manera de cremar eines de lluita i, a mÚs a mÚs, de fer el ridÝcul. Els de l'ajuntament deuen estar de baixa del fart de riure.

I de l'expoli dels terrenys p˙blics de les casernes, ja ni una paraula. QuŔ Ús? Que ja han aconseguit que el 100% del pisos siguin p˙blics?
Pel quŔ sÚ i pel que he llegit, aquesta associaciˇ de ve´ns s'ha convertit en una extensiˇ "popular" del centralisme, l'especulaciˇ i el "civisme" de l'ajuntament de Barcelona. Aix˛ sÝ, ara el seu president ja surt per TV3 i tot.
Penˇs i patŔtic.

Aix˛ deien a El Punt:
"Sant Andreu reclama veu i vot en els canvis urbanÝstics al 'barri'

400 ve´ns protesten contra la possible venda de la Fabra i Coats a una immobiliÓria per fer-hi pisos

IVAN VILA. Barcelona
Els ve´ns de Sant Andreu volen que se'ls escolti a l'hora de definir el futur perfil de la zona, i ahir ho van reclamar en una manifestaciˇ que va aplegar unes 400 persones al centre del 'barri'. L'associaciˇ de ve´ns, que convocava la protesta, vol participar en el disseny del parc que cobrirÓ la gran estaciˇ del TGV prevista al 'barri' i frenar la possible compra de la fÓbrica Fabra i Coats per part d'una immobiliÓria que vol foršar la requalificaciˇ dels terrenys, destinats a zona verda i equipaments.


 

La qŘestiˇ de la Fabra i Coats escamna el ve´nat. L'antiga fÓbrica de filatures, on encara treballen 175 persones pendents ara d'un expedient de regulaciˇ que n'afectaria 77, ocupa 60.000 metres quadrats i Ús objecte de desig de la immobiliÓria Renta Corporaciˇn, que ja ha adquirit els terrenys que l'envolten i tÚ una opciˇ de compra fins al 31 de desembre. La immobiliÓria vol fer-hi pisos, per˛ aix˛ requeriria una requalificaciˇ dels terrenys, catalogats ara com a zona verda i equipaments. Tot i que l'Ajuntament assegura que ha rebutjat la proposta de l'empresa i que no tÚ intenciˇ de requalificar -tal com va informar ahir aquest diari-, l'entitat ve´nal Ús escŔptica, i vol garanties. TambÚ pel que fa a la cobertura de l'estaciˇ del TGV de Sant Andreu-Sagrera. El projecte preveu un parc lineal entre la plaša de les Gl˛ries i el Nus de la Trinitat, i els ve´ns creuen que es limitarÓ a una plaša dura amb gespa. źA sota van els magatzems i els tallers de l'estaciˇ, coberts per una llosa. El gran parc lineal s'ha de fer sobre una llosa? Ho podrÓ suportar, o serÓ formigˇ amb quatre parterres?╗, es preguntava el president ve´nal, LluÝs Gonzßlez, que va alertar que el projecte tambÚ comportarÓ un fort increment del trÓnsit al 'barri'. La manifestaciˇ, que va transcˇrrer sense incidents, va comenšar i acabar a la plaša d'Orfila, i es va cloure amb un aperitiu popular."

I la propera quina serÓ?
Entendre que l'ajuntament faci el desallotjament de les cases okupades del carrer Segre en plena Festa Major, donant aixÝ excusa a cÓrregues policials i a predicar el "civisme" tronat i fascistoide de l'ajuntament?

Avui tots a la plaša de Sant Jaume de Barcelona:
http://www.vilaweb.com/www/noticia?p_idcmp=1624131


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar