La mani de l'Associació de Veïns de dissabte - Pere Pà
Fòrum STAP 22/11/05

400 persones! Bo i que un que es va entretenir a comptar-les a la plaça Orfila va arribar a 150 i prou.
Quina manera de cremar eines de lluita i, a més a més, de fer el ridícul.
..


400 persones! Bo i que un que es va entretenir a comptar-les a la plaça Orfila va arribar a 150 i prou. Quina manera de cremar eines de lluita i, a més a més, de fer el ridícul. Els de l'ajuntament deuen estar de baixa del fart de riure.

I de l'expoli dels terrenys públics de les casernes, ja ni una paraula. Què és? Que ja han aconseguit que el 100% del pisos siguin públics?
Pel què sé i pel que he llegit, aquesta associació de veïns s'ha convertit en una extensió "popular" del centralisme, l'especulació i el "civisme" de l'ajuntament de Barcelona. Això sí, ara el seu president ja surt per TV3 i tot.
Penós i patètic.

Això deien a El Punt:
"Sant Andreu reclama veu i vot en els canvis urbanístics al 'barri'

400 veïns protesten contra la possible venda de la Fabra i Coats a una immobiliària per fer-hi pisos

IVAN VILA. Barcelona
Els veïns de Sant Andreu volen que se'ls escolti a l'hora de definir el futur perfil de la zona, i ahir ho van reclamar en una manifestació que va aplegar unes 400 persones al centre del 'barri'. L'associació de veïns, que convocava la protesta, vol participar en el disseny del parc que cobrirà la gran estació del TGV prevista al 'barri' i frenar la possible compra de la fàbrica Fabra i Coats per part d'una immobiliària que vol forçar la requalificació dels terrenys, destinats a zona verda i equipaments.


 

La qüestió de la Fabra i Coats escamna el veïnat. L'antiga fàbrica de filatures, on encara treballen 175 persones pendents ara d'un expedient de regulació que n'afectaria 77, ocupa 60.000 metres quadrats i és objecte de desig de la immobiliària Renta Corporación, que ja ha adquirit els terrenys que l'envolten i té una opció de compra fins al 31 de desembre. La immobiliària vol fer-hi pisos, però això requeriria una requalificació dels terrenys, catalogats ara com a zona verda i equipaments. Tot i que l'Ajuntament assegura que ha rebutjat la proposta de l'empresa i que no té intenció de requalificar -tal com va informar ahir aquest diari-, l'entitat veïnal és escèptica, i vol garanties. També pel que fa a la cobertura de l'estació del TGV de Sant Andreu-Sagrera. El projecte preveu un parc lineal entre la plaça de les Glòries i el Nus de la Trinitat, i els veïns creuen que es limitarà a una plaça dura amb gespa. «A sota van els magatzems i els tallers de l'estació, coberts per una llosa. El gran parc lineal s'ha de fer sobre una llosa? Ho podrà suportar, o serà formigó amb quatre parterres?», es preguntava el president veïnal, Lluís González, que va alertar que el projecte també comportarà un fort increment del trànsit al 'barri'. La manifestació, que va transcórrer sense incidents, va començar i acabar a la plaça d'Orfila, i es va cloure amb un aperitiu popular."

I la propera quina serà?
Entendre que l'ajuntament faci el desallotjament de les cases okupades del carrer Segre en plena Festa Major, donant així excusa a càrregues policials i a predicar el "civisme" tronat i fascistoide de l'ajuntament?

Avui tots a la plaça de Sant Jaume de Barcelona:
http://www.vilaweb.com/www/noticia?p_idcmp=1624131


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar