Coats Fabra presentarà un ERO per a 77 dels 175 treballadors - E. Press

La històrica empresa tèxtil Coats Fabra presentarà aquesta setmana un expedient de regulació d'ocupació (ERO)
per acomiadar 77 treballadors d'una plantilla de 175 treballadors.

La històrica empresa tèxtil Coats Fabra, propietat actualment de la britànica Coats, presentarà aquesta setmana un expedient de regulació d'ocupació (ERO) per acomiadar 77 treballadors per la situació per la qual passa la planta de Barcelona, que té una plantilla de 175 treballadors, segons fonts coneixedores de les negociacions. La divisió de fils industrials de la companyia, utilitzada per a la confecció, ha quedat perjudicada pel trasllat dels confeccionistes a altres països; a més, s'han reduït les vendes de fils especials utilitzats per al calçat.

 

Les vendes de Coats Fabra, que es va constituir al districte de Sant Andreu de Barcelona el 1903, es van reduir en uns cinc milions d'euros, ja que es va passar d'uns 30 milions l'any 2003 a uns 25 milions el 2004. El benefici va caure de 515.000 euros a uns 41.000 l'any passat.

Acomiadaments a Coats Fabra -

La històrica tèxtil Coats Fabra presentarà els propers dies un expedient de regulació d'ocupació
que afectarà 77 empleats del total de 175 que té la companyia.

La històrica tèxtil Coats Fabra, propietat de la britànica Coats, presentarà els propers dies un expedient de regulació d'ocupació que afectarà 77 empleats del total de 175 que té la companyia. Coats Fabra va vendre l'exercici passat per 25 milions d'euros, un 16,6 per cent menys que el 2003.

 

El benefici de la companyia es va situar en 41.000 euros, enfront dels 515.000 del 2003. La tèxtil ha acusat la crisi que pateix la divisió de fils industrials per a la confecció i la secció de fils per al calçat, i ara potenciarà la producció de fils especials.

l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar