Coats Fabra presentarÓ un ERO per a 77 dels 175 treballadors - E. Press

La hist˛rica empresa tŔxtil Coats Fabra presentarÓ aquesta setmana un expedient de regulaciˇ d'ocupaciˇ (ERO)
per acomiadar 77 treballadors d'una plantilla de 175 treballadors.

La hist˛rica empresa tŔxtil Coats Fabra, propietat actualment de la britÓnica Coats, presentarÓ aquesta setmana un expedient de regulaciˇ d'ocupaciˇ (ERO) per acomiadar 77 treballadors per la situaciˇ per la qual passa la planta de Barcelona, que tÚ una plantilla de 175 treballadors, segons fonts coneixedores de les negociacions. La divisiˇ de fils industrials de la companyia, utilitzada per a la confecciˇ, ha quedat perjudicada pel trasllat dels confeccionistes a altres pa´sos; a mÚs, s'han redu´t les vendes de fils especials utilitzats per al calšat.

 

Les vendes de Coats Fabra, que es va constituir al districte de Sant Andreu de Barcelona el 1903, es van reduir en uns cinc milions d'euros, ja que es va passar d'uns 30 milions l'any 2003 a uns 25 milions el 2004. El benefici va caure de 515.000 euros a uns 41.000 l'any passat.

Acomiadaments a Coats Fabra -

La hist˛rica tŔxtil Coats Fabra presentarÓ els propers dies un expedient de regulaciˇ d'ocupaciˇ
que afectarÓ 77 empleats del total de 175 que tÚ la companyia.

La hist˛rica tŔxtil Coats Fabra, propietat de la britÓnica Coats, presentarÓ els propers dies un expedient de regulaciˇ d'ocupaciˇ que afectarÓ 77 empleats del total de 175 que tÚ la companyia. Coats Fabra va vendre l'exercici passat per 25 milions d'euros, un 16,6 per cent menys que el 2003.

 

El benefici de la companyia es va situar en 41.000 euros, enfront dels 515.000 del 2003. La tŔxtil ha acusat la crisi que pateix la divisiˇ de fils industrials per a la confecciˇ i la secciˇ de fils per al calšat, i ara potenciarÓ la producciˇ de fils especials.

l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Tornar