Prohibida la conferència prevista per L'Harmonia aquest divendres


La conferència que estava prevista fer aquest divendres 23 de març 2007 a l'Auditori de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra per parlar sobre el projecte de L'Harmonia 'no ha estat autoritzada' per l'Ajuntament de Barcelona, a través del Districte de Sant Andreu, segons ens van informar fonts governamentals a la membre de L'Harmonia que va realitzar la instància corresponent a Can Fabra uns dies abans sense cap mena d'impediment.

Segons va comunicar per telèfon un dels tècnics municipals a aquesta membre de L'Harmonia, "l'Auditori de Can Fabra no s'adeqüa una xerrada d'aquestes característiques a la programació que es realitza habitualment en aquest espai". Curiosament, sí el Centre Cívic és l'espai per fer-lo tal i com ens van plantejar per celebrar aquest acte amb la sala de només 30 persones.

Davant la gravetat d'aquests fet pel què considerem una prohibició d'un acte que només pretén explicar al teixit social i associatiu andreuenc què hi ha al darrera de L'Harmonia, que és la creació d'un Ateneu Cultural i Popular, en breu farem públic un comunicat.

Gràcies per la vostra atenció i el vostre suport i, especialment, a tots aquells que cregueu en els somnis col·lectius.