Albert/ObelixCarles/Asterix
Sant Andeu Per Les Casernes
Harmònix contra l'Imperi
Última Batalla
27/05/06
t'hi
apuntes
?
L’Harmonia/Sant Andreu de Palomar
Hi ha coses que no s’entenen i n’hi ha d’altres que s’entenen massa.

Nosaltres, el Grup Sant Andreu Per Les Casernes, no vam entendre que es renunciés a un acord favorable per acabar pagant tres vegades el que aquell acord estipulava.
Per això, i basant-nos en un estudi previ que organitzacions de joves andreuencs i una associació de veïns havien editat, ens vam constituir en assemblea d’Entitats i veïns sota aquest nom, Grup, per a plantar cara a la potinada que es veia a venir.

Vam ser més de trenta Entitats i uns quants veïns, que Déu n‘hi do, i vam creure i decidir que el 100 % del que es fes en uns terrenys públics com els de les casernes havia de ser públic. I per això vam lluitar, vam fer escrits, comunicats, un dejuni, festes i altres accions per a fer arribar al nostre poble quin era l’assumpte i com evolucionava al marge de l’autobombo de l’administració. I vam demanar que es signés i la gent de Sant Andreu de Palomar va signar i ens va recolzar.
Tant, que les pressions de funcionaris i administradors van aconseguir que a alguna Entitat li entrés fluixera i acabés retirant-se, cadascú és cadascú i té dret a fer el que millor li sembli, clar, però que una entitat veïnal defugi acords assemblearis i acabi rebentant un moviment veïnal, ens va deixar estupefactes ...
i tocats.

Tots ens equivoquem, tenien dret a fer-ho, però se’ls hi va entendre tot.

Malgrat tot, entre tots, vam aconseguir la meitat del que buscavem, el 50 %, o més, de l’habitatge que s’hi farà serà públic, si no tornen a haver-hi estranyes giragonses. Considerem, però, que hem perdut. I si has fet una ‘guerra’ i l’has perdut, té poc sentit seguir fent el soldat. Així és que pleguem com a Grup Sant Andreu Per Les Casernes.
No vol dir que basant-nos en l’experiència, i coneguent qui fa de mal fiar, no ens constituïm en un futur per a seguir plantant cara a especuladors, mals polítics i traïdors.

si vosaltres també hi sou tots ens ho passarem millor !!!!

patrons per a les disfresses
i on trobar roba i complements:
Teixits F. Rovira
Teixits F. Rovira
Disfresses Magda Mon Petit
La Parada del Barri
Disfresses Cristina
Carrer Gran, 168
teixits
Barri d'Estadella
carrer del Mercat, 8
difresses
Barri de Mercadal
Rubén Darío, 28
teixits als Encants de La Plaça
Barri de Mercadal
Guardiola i Feliu, 8
disfresses i complements
Barri de Tramuntana
imatges del
Sant Andreu Per Les Casernes
el 05/02/05
Tornar
Sant Andreu Per Les Casernes
Casernes de Sant Andreu
Fòrums STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP