ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Notícies de STAP
què es diu -i qui ho diu-
de Sant Andreu de Palomar

Enxampen un jove acusat d'haver mort a ganivetades el seu cunyat fa dos mesos a Barcelona - M.A.L.
El Punt 11/12/05


El 10 d'octubre va ser trobat el cos sense vida d'un cambrer de 50 anys
a sota del llit del pis en què vivia al carrer Malats del 'barri' de Sant Andreu.

La policia va detenir dimecres passat a Torrent (Horta) un jove rus de 27 anys acusat d'haver assassinat a ganivetades el seu cunyat a Barcelona. El 10 d'octubre va ser trobat el cos sense vida d'un cambrer de 50 anys a sota del llit del pis en què vivia al carrer Malats del 'barri' de Sant Andreu.

L'home va rebre més de 30 ganivetades al pit, esquena, coll i braços de l'agressor que va utilitzar un ganivet que va ser trobat ensangonat al pis. La víctima treballava des de feia vint anys en un conegut restaurant gallec de la ciutat, tenia un fill adolescent que no vivia amb ell i abans de morir el va visitar un home, segons va explicar la portera de l'edifici el dia que es va descobrir el crim.

La policia va descartar el mòbil del robatori perquè no s'havia detectat l'absència de cap objecte de valor a l'habitatge de la víctima. Des del primer moment, els investigadors van centrar-se en l'entorn familiar. La víctima s'havia casat amb una dona russa i un germà seu havia conviscut amb ells. Per això, els agents van començar la recerca del jove rus, que tenia diversos antecedents policials.

El mòbil de l'assasinat serien unes desavinences econòmiques entre l'agressor i la víctima. De fet, l'autòpsia va mostrar que van tenir una dura baralla i que l'homicida va acarnissar-se amb ell. En l'interrogatori, però, el detingut va negar haver participat en l'assassinat. No obstant això, els investigadors han assegurat que tenen proves concloents contra ell. El jove va ser posat abans-d'ahir a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Torrent que va decretar-ne l'ingrés a presó.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Notícies d'activitats a STAP
Tornar
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP