ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Notícies de STAP
què es diu -i qui ho diu-
de Sant Andreu de Palomar

El PP de Barcelona reclama seguretat en les obres de la línia L9 del metro a Sant Andreu -
El Punt 07/12/05


Els treballs de la tuneladora també han ocasionat alguns problemes als carrers Soldevila i Virgili...

La regidora del Partit Popular (PP) a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha reclamat al govern municipal garanties de seguretat en les obres de construcció de la línia 9 del metro al seu pas pel districte de Sant Andreu. Ha demanat també que les mesures que es prenguin s'estenguin arreu de la ciutat.

Mejías assegura que «els treballs de perforació han generat tremolors i esquerdes que han afectat 104 habitatges, alguns els quals al barri del Bon Pastor». La regidora del grup popular especifica que «es tracta de cases amb els fonaments poc profunds», cosa que segons ella explica la debilitat d'aquests habitatges i «el perill que corren de ser danyats».

La regidora del PP ha explicat també que les obres de la línia L9 del metro «han generat molts problemes i queixes dels veïns i comerciants de la zona». També ha criticat que «l'obra es fa de manera precipitada i sense les garanties suficients» i ha recordat el cas del Carmel del gener d'aquest any.

Els treballs de la tuneladora també han ocasionat alguns problemes als carrers Soldevila i Virgili, segons ha apuntat la regidora popular. «Actualment la tuneladora està aturada al carrer Sant Adrià per evitar problemes, ja que alguns afectats han presentat denúncies», diu Mejías. La Generalitat de Catalunya ha aturat aquestes obres perquè ha decidit revisar el projecte de dalt a baix.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Notícies d'activitats a STAP
Tornar
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP