ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Notícies de STAP
què es diu -i qui ho diu-
de Sant Andreu de Palomar

BCN va firmar davant notari el suport a un ús comercial més gran a Can Dragó -
El Periódico 01/07/05


L'ajuntament es va oferir per escrit el 2002, al document notarial mitjançant el qual va vendre Can Dragó, a Nou Barris,
a El Corte Inglés, a aconseguir que l'empresa comptés amb un ús comercial més gran del permès llavors.

L'ajuntament es va oferir per escrit el 2002, al document notarial mitjançant el qual va vendre Can Dragó, a Nou Barris, a El Corte Inglés, a aconseguir que l'empresa comptés amb un ús comercial més gran del permès llavors.

Així ho va revelar ahir el cap de files de CiU al consistori, Xavier Trias, que va donar a conèixer un fragment de l'escriptura de compravenda, en la qual el llavors regidor Ernest Maragall, com a part venedora, es va comprometre a "recolzar l'increment d'ús comercial fins als 29.000 metres quadrats".

La Generalitat, que governava CiU, va limitar a poc més de 18.000 metres quadrats l'ús comercial de Can Dragó, per considerar que una xifra superior excediria el que estava previst al pla territorial d'equipaments comercials de la ciutat.

El Corte Inglés va inaugurar el 17 de juny passat el centre comercial de Can Dragó, amb 18.641 metres destinats a superfície comercial. L'immoble, amb un total de 29.000 metres quadrats, té ara dues plantes buides que de moment no es poden aprofitar per part de la marca amb fins comercials.

Trias va qualificar ahir el text notarial de prova que l'ajuntament no ajuda el petit comerç. El diputat convergent Oriol Pujol, que va comparèixer en roda de premsa amb Trias, va assegurar que la llei d'equipaments comercials que impulsa la Generalitat --la seva aprovació està prevista per després de l'estiu-- conté suficients criteris que "per la seva indefinició" podrien permetre que El Corte Inglés acabés tenint el dret a utilitzar els 29.000 metres. Pujol va subratllar que Ernest Maragall, actual secretari del Govern català, és l'encarregat de coordinar la comissió tècnica que va redactar l'avantprojecte de llei d'equipaments comercials.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Notícies d'activitats a STAP
Tornar
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP