ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Notícies de STAP
què es diu -i qui ho diu-
de Sant Andreu de Palomar

Hospitalet, Reus i Sant Andreu firmen el seu retorn a Segona B - Josep Maria Farré
AVUI 27/06/05


El Mataró cau davant l'Águilas i no pot pujar.

El gran paper dels catalans de Tercera ha pogut maquillar finalment una discreta temporada del nostre futbol modest. L'Hospitalet, el Reus i el Sant Andreu jugaran la pròxima temporada a Segona B -hi haurà nou catalans-, després que resolguessin ahir les seves eliminatòries contra els rivals murcians. Només el Mataró, campió de la Copa Federació, es va quedar a les portes en perdre al camp de l'Águilas.

L'Hospi va consumar el gran any de l'esport a la ciutat i es va afegir a l'ascens a la Lliga LEB aconseguit per l'equip de bàsquet, en recuperar la categoria perduda amb un convincent triomf davant el Sangonera (3-0). Els de Moya van poder avançar-se de penal al final d'un primer temps en què van patir massa, però a la represa van ser superiors. Diego Carrillo i Dani Cobo, dos dels homes més brillants a la gran temporada del campió català, van marcar a l'inici i al final del període, respectivament.

El Sant Andreu, nou temporades després, també jugarà a la categoria de bronze, gràcies a la concloent victòria contra el Mazarrón (2-0). Els 8.000 espectadors que van omplir el Narcís Sala van gaudir d'un ascens que s'ha fet esperar i que va arribar després d'un partit tens, amb incidents a la llotja presidida per Gaspart. Villanueva al primer temps i un golàs de Banal des de 40 metres al segon van donar l'ascens.

Com el Sant Andreu, el Reus va patir molt a la lliga regular, però a la promoció els del Baix Camp han estat extraordinaris. Ahir van vèncer en el quart partit consecutiu, al Mar Menor (3-4), on va patir força. Els reusencs van reaccionar cada cop que els murcians van tenir l'eliminatòria a prop, i així Egurbide va empatar el gol inicial dels locals i després Álvaro va marcar quan s'havien col·locat 3-2. A la fi, Chando i Chorro van donar fins i tot el triomf.

Malauradament, el Mataró no va poder marcar al camp més antic de l'Estat, el Rubial, i un gol al segon temps de Castillo va donar l'ascens a l'Águilas, el campió murcià.

Llàstima que aquest noi, en Josep Maria Farré, sigui maldestre amb les xifres. 8.000 espectadors?... 12.000 pel cap baix!

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Notícies d'activitats a STAP
Tornar
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP