ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Notícies de STAP
què es diu -i qui ho diu-
de Sant Andreu de Palomar

El Sant Andreu encaixa una derrota dolorosa- Gabriel Pérez
ElPeriódico 06/06/05


• El Manacor va sentenciar amb un penal injust.
1 - SANT ANDREU
2 - MANACOR

Poc li ha durat la il.lusió al Sant Andreu. El conjunt quadribarrat va patir un seriós revés en les seves aspiracions d'ascens al caure derrotat al Narcís Sala (1-2) pel Manacor. L'equip mallorquí va fer ús de les seves millors armes per guanyar el partit: una defensa expeditiva, a vegades en excés, i crear perill a pilota parada. A més, va comptar amb l'ajuda d'un col.legiat massa permissiu i que va regalar el penal que va significar l'1-2 en el temps afegit. El desencert del col.legiat no va acabar aquí, ja que va escatimar una altra pena màxima al conjunt local.

A la primera part, el Manacor es va tancar i es va aplicar amb duresa en defensa contra un Sant Andreu al qual va costar trobar el camí a la porteria rival. L'equip illenc, per la seva part, va crear perill en jugades a pilota parada fins que va arribar el gol de Dani Rado al rematar de cap una falta.

EMPAT DE PENAL
A la segona part, el Sant Andreu va augmentar el seu domini. Va avisar amb diverses ocasions i va trobar l'empat en un clar penal de Redondo. Eren els minuts de joc més dolç del Sant Andreu, que va estar a punt d'aconseguir la victòria. El domini local va continuar fins al final del partit. Al minut 77 va arribar la primera polèmica. Dos defenses van fer caure el jugador local Marcos Novo en un clar penal que el col.legiat no va assenyalar. La indignació local va créixer quan Jaime es va deixar caure a l'àrea local i l'àrbitre va xiular la pena màxima que va suposar l'1-2.

"La situació és difícil però potser a Manacor tindrem la sort que avui (per ahir) no hem tingut", va comentar el jugador quadribarrat Pep Pagés. La solució de l'eliminatòria es viurà el pròxim cap de setmana a Manacor.


tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Notícies d'activitats a STAP
Tornar
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP