ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Notícies de STAP
què es diu -i qui ho diu-
de Sant Andreu de Palomar

Vint finques de Sant Andreu, sense aigua des de dijous - M.F.
AVUI 04/06/05


Unes vint finques del carrer Gran de Sant Andreu de Barcelona, entre els carrers Malats i Guardiola i Feliu cantó mar, estan sense subministrament d'aigua corrent des de dijous al vespre.

Unes vint finques del carrer Gran de Sant Andreu de Barcelona, entre els carrers Malats i Guardiola i Feliu cantó mar, estan sense subministrament d'aigua corrent des de dijous al vespre. Una filtració als baixos de la finca número 310 d'aquest carrer va obligar a tallar el ramal general, que subministra aigua a vint ramals secundaris que arriben a un nombre similar de finques.

Des del mateix dijous, arran de l'avís de la fuita, una brigada d'operaris han realitzat moltes cates a la calçada per localitzar l'avaria, però a última hora d'ahir encara no l'havien trobat, segons van confirmar fonts de l'empresa Aigües de Barcelona (Agbar).

Un portaveu d'Agbar va dir que la companyia espera localitzar aviat l'avaria i tornar el subministrament al conjunt del carrer durant el dia d'avui.

Com a solució d'urgència, anit es plantejaven realitzar un connexió provisional per donar subministrament com a mínim a una part del carrer.

Segons els veïns afectats, en aquesta zona de Sant Andreu són habituals els talls de subministrament d'aigua. El veïnat culpa de les avaries el mal estat de la xarxa o la seva antiguitat, malgrat que la majoria de les finques d'aquest tram de carrer es van construir fa menys de 50 anys. Una veïna del 356-358, que és una casa que es va començar a habitar el 1966, assegura que en quatre anys i mig han tingut una quinzena d'avaries. A la finca número 310, on es va localitzar la filtració que va provocar el tall de subministrament, la connexió amb la xarxa general té menys de deu anys.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Notícies d'activitats a STAP
Tornar
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP