ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Notícies de STAP
què es diu -i qui ho diu-
de Sant Andreu de Palomar

Una dona asseguda en un banc mor atropellada per un cotxe - Mayka Navarro
El Periódico 10/05/05


• Els dos ocupants del vehicle van fugir a peu, però el conductor va ser detingut després.

La boliviana Dolli Sonia Maruchi Lima, de 50 anys, va arribar sola a Espanya, per treballar, i sola va trobar la mort. Ahir a la tarda, prenia la fresca asseguda en un banc del passeig de Maragall quan va ser envestida per un Ford Fiesta. No va tenir temps d'aixecar-se. Va morir a l'acte, mentre els dos ocupants del vehicle, sense aturar-se ni un segon a comprovar l'estat de la dona, fugien corrent. La Guàrdia Urbana va detenir el conductor i buscava el copilot.

L'accident es va prooduir pocs minuts després de les cinc de la tarda. Dolli Sonia, que vivia al proper carrer d'Amílcar i que tenia una filla a Bolívia, segons diversos veïns que la coneixien, estava asseguda al banc que hi ha just al costat de la boca de metro de Maragall (línia 5), a la cantonada amb l'avinguda de Borbó.

VA FER CAURE UNA FONT
El vehicle, un Ford Fiesta, circulava en direcció Horta-Guinardó quan, per raons inexplicables, el conductor no va fer el petit revolt d'aquest tram del passeig de Maragall i va seguir recte. Va tombar una font, va esquivar un fanal i un semàfor, i es va encastar contra el banc en què descansava la dona.


Els primers agents de la Guàrdia Urbana que van arribar al lloc van recopilar dades sobre els fugitius. Nombroses persones van presenciar l'accident i van realitzar descripcions dels dos joves. Mentrestant, els metges del 061 van confirmar la mort de la dona.

A peu i en cotxe, va començar la recerca. Els agents van comptar amb la col.laboració, fonamental, d'un transeünt que va reconèixer el conductor del Ford Fiesta, no gaire lluny del lloc de l'accident, i va comunicar als agents el lloc on era. Al descobrir els policies, l'home va oposar resistència. Va ser reduït, detingut i portat a les dependències de la Guàrdia Urbana a la Zona Franca.

El detingut, Carlos Eduardo M. R., de 36 anys, es va negar a declarar i només va afirmar que ell no conduïa el vehicle. No obstant, diversos testimonis de l'accident van confirmar que el detingut és el mateix que va sortir per la porta del conductor del Ford Fiesta. A més, el vehicle està a nom de la mare del mateix individu, que té tres antecedents, un d'ells per robatori amb violència. L'home va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia i no mostrava símptomes d'anar sota els efectes de cap substància estupefaent. Ahir a la nit, els agents continuaven buscant el copilot perquè doni la seva versió de l'accident.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Notícies d'activitats a STAP
Tornar
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP