ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Notícies de STAP
què es diu -i qui ho diu-
de Sant Andreu de Palomar
Aprofitaran per fer apartaments per a gent gran i altres serveis -
El Punt 14/03/05


L'edifici d'equipaments que es podrà fer al solar veí de l'estació de Fecsa tindrà una altura important
en la seva cantonada amb Via Favència, amb deu plantes,
i anirà baixant en direcció a l'edifici de Fecsa-Endesa i la Trinitat fins a les cinc plantes.

El primer pas ja està donat. El ple del districte de Sant Andreu va aprovar fa dues setmanes l'informe favorable a la mofidicació del general en aquest àmbit entre Meridiana i ronda de Dalt, conegut com a Porta de la Trinitat, com a futura zona urbana d'accés a aquest 'barri' de la ciutat. El pas següent serà la ratificació de l'informe per part de l'Ajuntament de Barcelona, que finalment haurà de superar el vistiplau de la subcomissió d'Urbanisme de Barcelona, en la qual té l'última paraula la consellera de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

De moment, el gerent del districte de Sant Andreu, Ignasi Cardelús, calcula que el planejament estarà a punt cap a la tardor. «Fins ara teníem una carretera dins d'un 'barri' i ara per fi la podrem treure», explica Cardelús.

A més del problema viari, l'Ajuntament de Barcelona aprofitarà per desenvolupar la zona amb més equipaments i serveis. L'edifici d'equipaments que es podrà fer al solar veí de l'estació de Fecsa tindrà una altura important en la seva cantonada amb Via Favència, amb deu plantes, i anirà baixant en direcció a l'edifici de Fecsa-Endesa i la Trinitat fins a les cinc plantes. Allà l'Ajuntament estudia la instal·lació d'apartaments per a gent gran, a més d'equipaments culturals i socials de 'barri'.

L'Ajuntament estudia la possibilitat de traslladar-hi alguns dels equipaments situats ara sota la ronda, per poder prescindir d'alguns locals i fer més ample el túnel que connecta aquest sector amb el carrer Gran de Sant Andreu.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
Notícies d'activitats a STAP
Tornar
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP