ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Notícies de STAP
què es diu -i qui ho diu-
de Sant Andreu de Palomar
Una banda juvenil assalta la botiga d'un home que li va plantar cara - Mayka Navarro
El Periódico 15/11/04


• Més de 10 nois amb pals i cadenes ataquen una ocelleria al Turó de la Peira.
• El comerciant havia denunciat diverses agressions prèvies a ell i al seu fill
.

Sent por, ràbia i una terrible impotència. Antonio Jiménez va denunciar ahir haver estat agredit en diverses ocasions per una banda de gamberros del seu barri que, a més, han assaltat la botiga d'animals que regenta a Nou Barris. Aquest malson va començar la setmana passada quan el seu fill, de 16 anys, va ser víctima d'una agressió per part de la banda. El xaval està aterrit i no surt de casa ni per anar a l'institut.

Els incidents es van iniciar quan, sempre segons la versió de Jiménez, el seu fill va ser agredit al passar pel carrer del Trèbol, el punt de reunió d'aquesta colla. "El nen va arribar a casa amb els ulls inflats, el nas trencat i sagnant per la boca", va explicar Jiménez. Llavors, el pare es va acostar a la plaça i, segons ell, també li van pegar.

AMB PALS I CADENES
Després de presentar denúncia a la comissaria de Nou Barris, l'home va rebre dissabte la visita de tres dels integrants d'aquesta colla a la seva botiga del carrer de Sant Iscle, al Turó de la Peira.

"Em van tornar a pegar", va dir. Ja a la tarda, mentre es curava en un hospital i entregava el comunicat de noves lesions a comissaria, un grup de més de 10 joves amb pals i cadenes van entrar novament a la botiga i van causar nombroses destrosses.

"El meu fill no surt de casa. Té por. ¿Què faig?", es preguntava ahir el comerciant, indignat. I a sobre, va assegurar, va ser molt mal atès a la comissaria de Nou Barris: "L'agent que em va rebre em va dir que si el meu fill tenia por, que no sortís de casa, i que no tornés a obrir la botiga perquè no me la trenquessin una altra vegada".

Jiménez va anar la setmana passada al col.legi en què estudien alguns dels presumptes agressors i, segons ell, el director va admetre sentir-se impotent davant la violència de la banda. "No tenen una estètica especial, vesteixen normal, però són dolents, molt dolents", va afegir.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Notícies d'activitats a STAP
Tornar
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP