ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Notícies de STAP
què es diu -i qui ho diu-
de Sant Andreu de Palomar
Prou de soroll marxa enrere - Xavier Pastor 'El lector escriu'
El Punt 06/11/04


...quasi cada nit el camió de la neteja que puja per Fabra i Puig entra al carrer Neopàtria fent uns 35 metres marxa enrere, amb el senyal acústic a tota pastilla.

Visc al carrer Neopàtria al districte de Sant Andreu i des de fa un parell de mesos a causa del soroll que provoca el camió de neteja que buida els contenidors, la meva família i jo som despertats a quarts de dotze de la nit.

El 3 de novembre a la matinada, a quarts de quatre, vam tornar a ser despertats a causa d'un camió de la neteja que va decidir efectuar proves del sistema hidràulic enmig del carrer.

La situació és la següent: quasi cada nit el camió de la neteja que puja per Fabra i Puig entra al carrer Neopàtria fent uns 35 metres marxa enrere, amb el senyal acústic a tota pastilla. A l'altura dels contenidors el camió para en sec, i fa xerricar els frens, i una vegada parat col·loca el contenidor a les palanques de recollida i el sacsegen de tal manera que si sortís disparat orbitaria al voltant de la terra.

Fins fa uns mesos aquesta operació no s'havia produït mai. Els operaris recollien els contenidors a peu i els portaven fins al carrer Sant Ildefons amb Neopàtria, on el camió estava parat.

En el tram del carrer Neopàtria on hi ha els contenidors, els immobles són finques antigues i amb una alçada de planta més dos pisos i, per tant, es poden imaginar que el soroll produït penetra als nostres domicilis d'una manera aberrant, i fa trontollar els vidres, les portes dels balcons, etc.

A què són deguts aquests canvis sobtats? La meva hipòtesi és que la modificació de les rutes dels camions i la recollida i buidatge dels contenidors és més una decisió de l'empresa contractada o dels mateixos treballadors per agilitzar la feina i plegar abans que una planificació del mateix Ajuntament. Si és així començo a tenir la sensació que en aquest ajuntament hi ha massa descontrol i una despreocupació per minimitzar els efectes que provoquen els serveis municipals en els ciutadans.

A partir de les molèsties anòmales provocades tinc el convenciment que en el govern de l'ajuntament cal un canvi de debò.

tornar a la pàgina d'aquesta opinió
Notícies d'activitats a STAP
Tornar
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP