Maria
Científics descobreixen que la sobredosi per marihuana no és possible -

Els científics han descobert una molècula en el cervell que poden limitar els efectes de l'excès de cannabis.

La marihuana mai no s'ha relacionat amb una mort per sobredosi, i les noves troballes poden explicar per què.

Publicat en la revista Science, els investigadors francesos han identificat una hormona natural que inverteix la intoxicació per marihuana en rates.

En una entrevista amb WebMD, autor de l'estudi, Dr. Pier Vincenzo Piazza va explicar que les rates exposades al THC van mostrar un augment espectacular d'una hormona cerebral anomenada pregnenolona. L'hormona també sembla prevenir els efectes intoxicants de la marihuana.

"Quan el cervell és estimulat per les altes dosis de THC, produeix la pregnenolona - un augment de 3.000 per cent - que inhibeix els efectes del THC."

L'estudi, originalment es va fer per al desenvolupament d'un tractament per a l'addicció al cannabis i ha reunit diferents interpretacions.

Mentre que els autors diuen que un tractament de l'addicció basada en la pregnenolona aviat podria ser provat en humans, d'altres creuen que l'estudi explica com el cervell es protegeix d'una sobredosi de marihuana.En unir-se als receptors de cannabinoides, el THC desencadena l'alliberació de pregnenolona, que alhora afebleix l'acció del THC sobre els receptors - un circuit de retroalimentació negativa que podria impedir que els usuaris de marihuana es col·loquin massa.

Tenint en compte els baixos índexs d'addicció a cannabis, Mitch Earleywine, professor de psicologia a la Universitat d'Albany, SUNY, afegeix que una droga pel consum de cannabis pot també no ésser necessari.

"Encara que els autors parlen d'això com una nova forma de tractar l'abús de cannabis, de fet és una excel·lent - encara que parcial - explicació de per què el cannabis no sembla tenir una potencial dosi letal i pel que la seva capacitat per a la creació de l'addicció és més semblant a la cafeïna que a qualsevol droga il·lícita ".

Els científics han estat estudiant la pregnenolona des de la dècada de 1940 per a condicions com l'estrès i l'artritis, però solament recentment l'hormona ha cridat l'atenció dels investigadors de cannabis.

Mentre que les píndoles de pregnenolona es venen com a suplements, el Dr. Piazza i el seu equip estan treballant ara en la forma de lliurar l'hormona en dosis més altes. Hipòcrates Notícies


traduït amb : www.standling.com

informació recollida a : LaMarihuana.com .... Medical Cannabis

Maria

WEB STAP - Pàgina Inici
Tornar