Maria
Troben un rebrot amb 27 segles antiguitat
El fruit va ser trobat en la tomba d'un xaman, convertint-se en la reserva de marihuana més antiga.
-

Es tracta d'un rebrot de 789 grams de marihuana que va ser trobat soterrat al costat d'un xaman, en el nord-oest de Xina.

Els investigadors del Journal of Experimental Botany van assegurar que "la peça" trobada en Turpan, en el nord-oest de Xina, té més de 2700 anys i que la seva preservació es deu al sòl alcalí i la sequedat del lloc.


 

Es va especular que el fruit de la planta podria haver estat emmagatzemat per a usar-ho en el Més Enllà. "Era una pràctica comuna en els enterraments proveir materials que es necessitaven per a la vida a l'altre món", va detallar el neuròleg Ethan B. Russo.Encuentran un cogollo con 27 siglos de antigüedad


El fruto fue encontrado en la tumba de un chamán, convirtiéndose en la reserva de marihuana más antigua.

Se trata de un cogollo de 789 gramos de marihuana que fue hallado sepultado junto a un chamán, en el noroeste de China.

Los investigadores del Journal of Experimental Botany aseguraron que "la pieza" encontrada en Turpan, en el noroeste de China, tiene más de 2700 años y que su preservación se debe al suelo alcalino y la sequedad del lugar.

Se especuló que el fruto de la planta podría haber sido almacenado para usarlo en el Más Allá. "Era una práctica común en los entierros proveer materiales que se necesitaban para la vida en el otro mundo", detalló el neurólogo Ethan B. Russo.

 
informació recollida a diarioregistrado.com
traducció
http://www.apertium.org/
Maria

WEB STAP - Pàgina Inici
Tornar