Maria
Estudio de Harvard: La marihuana no vinculada a l'esquizofrènia - Soumya Nalam

Amb la legalització de la marihuana per a adults en dos estats als EUA. al costat de l'alcohol, el seu ús és cada vegada més comuna entre ciutadans. Alguns estudis previs han suggerit que pot haver-hi una correlació directa entre el consum de marihuana en els adolescents i l'augment del risc d'un diagnòstic d'esquizofrènia en el futur. Un nou estudi realitzat per investigadors de l'Escola de Medicina de Harvard i el sistema de VA Boston sanitària que va comparar a famílies amb antecedents d'esquizofrènia i no va trobar cap evidència que el consum de marihuana causés aquesta malaltia.

Els investigadors van reclutar a 282 subjectes de les zones metropolitanes de Nova York i Boston i les van dividir en quatre grups per a l'estudi. Van arribar a la conclusió que existeix més alt risc per antecedents familiars d'esquizofrènia per patir-la. El consum de cannabis per si mateix no té res a veure amb el desenvolupament de l'esquizofrènia [als | en els] adolescents que fumen marihuana.Aquesta és una bona notícia per a les persones que fumaven molta marihuana (cannabis), sobretot en l'adolescència i que estaven preocupats que podria conduir-los l'esquizofrènia i a altres problemes dramàtics en el futur.

L'estudi que va ser dirigit per Ashley C. Proal de l'Escola de Medicina de Harvard va reunir informació sobre el consum de cannabis, i la història familiar amb relació a l'esquizofrènia, el trastorn bipolar, la depressió i l'abús de drogues. L'equip va trobar que el consum de drogues també sembla tenir un component genètic important. Hi va haver una més gran tendència a la depressió i al trastorn bipolar en els familiars de consumidors de cannabis, tant en les mostres dels pacients i del control, el que podria suggerir que els consumidors de cannabis són més propensos a trastorns afectius que els no usuaris. Tanmateix, es necessita més investigació per entendre la correlació. Els resultats de l'estudi van ser publicats a Schizophrenia Research.

Conclusió de l'estudi:
"No hi va haver una diferència significativa en el risc mòrbid per a l'esquizofrènia entre els familiars dels pacients que usen o no usen el cannabis. ... Els resultats del present estudi suggereixen que tenir un més alt risc mòrbid familiar per a l'esquizofrènia pot ser la base fonamental per a l'esquizofrènia en els consumidors de cannabis i no el consum de cannabis per si mateix".

traduït amb : www.standling.com

informació recollida a : LaMarihuana.com .... seattlepi.com.

Maria

WEB STAP - Pàgina Inici
Tornar