Maria
Com fer mantega de marihuana -

L'elaboració de mantega de marihuana és una de les millors formes d'administració de cannabis per als usuaris de marihuana medicinal que no vulguin entrar en contacte amb el fum i totes les seves conseqüències negatives. Encara que també és una alternativa vàlida per als usuaris lúdics que vulguin anar més enllà en els seus viatges psiconàutics.

D'entrada cal dir que la marihuana consumida d'aquesta forma té un poder psicoactiu força més gran que en consumir-la fumada o vaporitzada, per dues raons:

En fumar-la només aprofitem un 40% de la matèria verda, ja que la resta es converteix en fum i es volatilitza. Si ens la mengem aprofitem el 100% de la marihuana.

Perquè el THC al seu pas pels ronyons pateix una transformació que incrementa fortament el seu potencial psiquedèlic. És per això que hem de tenir molta cura amb les dosis.

A causa d'aquest increment de la potència elaborarem la mantega amb les restes més ràncies de la collita de marihuana així com petites fulles resinoses i fins i tot fulles grans (menys recomanables).

L'altre gran avantatge que ofereix aquesta mena de consumició del cannabis és la seva estabilitat, ja que així els usuaris una vegada coneixen la seva dosi ideal no tenen més que administrar-se cada dia la seva dosi, fins que facin més mantega, mentre que en fumar-la o vaporitzar-la és més difícil aconseguir aquesta estabilitat.

Efectes de la mantega de cannabis
És molt important saber que quan acabem de fabricar una mantega de marihuana hem de provar-la amb molta cautela, començant amb dosis molt petites i anar augmentant la dosi una mica cada dia fins que trobem la dosi ideal per a les nostres dolències.

Per als que la prenguin per primera vegada és molt important recordar que la marihuana ingerida d'aquesta forma triga entre mitja hora i una hora en fer efecte, per la qual cosa es recomana esperar com a mínim aquest temps abans d'augmentar la dosi.

Recepta de la mantega de marihuana
Per realitzar mantega de marihuana necessitarem els següents ingredients:
· Mig litre d'aigua.
· 250 grams de mantega.
· 30/50 grams de restes de fulles resinoses i algun petit cabdell
(si utilitzem bons cabdells hem de reduir-ho a 1/4 part).

Primer hem de triturar les restes de marihuana per afavorir la dissolució de la resina en el greix de la mantega.

Es posa a bullir un cassó amb l'aigua. Quan estigui bullint afegim la mantega i la marihuana. Durant aquest procés el THC de la marihuana es mesclarà amb l'aigua bullint i amb la mantega.

Durant més o menys mitja hora anirem removent la mescla mentre mantenim el foc en marxa. Passat aquest temps procedirem a colar la barreja per separar les restes vegetals.

Una vegada realitzada aquesta operació desarem el líquid restant a la nevera durant unes hores (ben bé 6h) i passat aquest temps el traurem de la nevera i procedim a separar la mantega de marihuana de l'aigua, la posarem en un pot hermètic que desarem novament | en la nevera. Ja està llesta per al seu ús.


traduït amb : www.standling.com

informació recollida a : Grow Shop Alchimia

Maria

WEB STAP - Pàgina Inici
Tornar