Maria
Les cèl·lules del càncer moren després de ser exposades al tetrahidrocannabinol (THC) -

Una vegada més, aquesta mil·lenària i sacra herba és protagonista d'un descobriment científic que pot millorar notablement la salut dels pacients que pateixen càncer.

Què pensaran les futures generacions en saber que la marihuana va estar legalment prohibida per molts anys sabent que posseeix efectes cuasi màgics en la ment i en el cos humà?

Cristina Sánchez, una jove biòloga de la Universitat Complutense de Madrid, va realitzar una troballa que la va deixar atònita. Els cannabionoides de la marihuana inhibeixen el desenvolupament del càncer, la qual cosa es tradueix en un tractament alternatiu no agressiu (i eficaç) per al malalt.

" La científica espanyola estudiava el metabolisme cel·lular quan va ser sorpresa per alguna cosa notablement particular: les cèl·lules cancerígenas morien després de ser exposades al tetrahidrocannabinol (THC), ingredient actiu de la marihuana."

 

Després de la seva troballa, Cristina va fer un comparatiu amb estudis previs que van indicar que els cannabionoides també posseeixen efectes analgésicos, supresores de les nàusees, el dolor, la fatiga i la pèrdua d'apetit, i ara se li sumeixi una altra qualitat a favor dels pacients amb aquesta malaltia.

Per la mateixa data, científics de la Universitat d'Harvard van informar que el THC redueix el creixement tumoral en el càncer de pulmó convencional i, a més, impedeix la propagació de cèl·lules nocives.

"A manera d'exemple, els científics van explicar que el THC és una espècie de míssil que busca les cèl·lules tumorals per eliminar-les, deixant a la resta completament sanes."

A diferència dels fàrmacs convencionals i la quimioteràpia, que es caracteritzen pels seus potencials danys físics i cerebrals, l'ús de la marihuana obre un llindar cap a una millor vida per a les persones que pateixen aquesta malaltia.

informació recollida a growlandia.com

Maria

WEB STAP - Pàgina Inici
Tornar