Maria
Marihuana i els seus deu beneficis mèdics comprovats -

La marihuana sembla estar reprenent el seu ancestral caràcter medicinal. Més enllà del debat existeixen beneficis comprovats que aquesta planta sagrada aporta a la salut humana. Després de dècades d'haver estat catalogada com a droga dura i criminalitzada, la marihuana sembla estar reprenent el seu ancestral caràcter com una planta medicinal que pot aportar beneficis significatius a la salut humana i al combat de diversos malestars. Aquesta nova tendència ha succeït gràcies que als Estats Units s'ha popularitzat, i legalitzat en diversos estats, l'aprofitament d'aquesta planta amb fins medicinals, mesurada que cada vegada té un més gran èxit i aprovació entre els pacients i entre els metges.

Califòrnia és un dels estats on més es recorre a l'ús de marihuana medicinal, i la rellevància econòmica i política de l'estat han aconseguit que el tema es posi damunt la taula de discussió no solament a nivell nacional, sinó que també és un antecedent important per a altres nacions. L'estat de Colorado va votar a favor de l'ús legal de la planta, a més a més del seu ús medicinal, també com d'ús recreatiu.

A continuació un llistat amb deu beneficis medicinals d'aquesta planta, tots recolzats per estudis pertinents, per tal de promoure aquesta nova mirada enfront de la marihuana, que ens permeti entendre-la com realment és i no com ens ha dit la propaganda estatal i cultural que degués percebre's i no el de simplement construir una concepció davant d'una cosa que, previ a qualsevol etiqueta cultural, és una planta mil·lenària amb virtuts implícites i el seu estereotip de perill és com succeeix amb qualsevol altra eina disponible a l'ésser humà, la qual depèn només de la manera en què s'utilitzi.

1) Combat les migranyes
Doctors a Califòrnia han reportat el tractament reeixit de 300,000 casos de migranyes amb marihuana medicinal. Aquesta aportació resulta rellevant si prenem en compte que el 25% de les dones i el 8% dels homes reporten aquest patiment en si més no un moment de les seves vides. (Font: www.relieve-migraine-headache.com)

2) Disminueix la velocitat del creixement de tumors
L'American Association for Cancer Research ha confirmat que la marihuana disminueix significativament el ritme de creixement de tumors en pulmons, pits, i cervell. (Fonts : www.seer.cancer.gov / www.cancer.emedtv.com)

3) Alleuja els símptomes de malalties cròniques
Diversos estudis revelen que la marihuana ajuda a matisar els símptomes de malestars crònics com la malaltia de Bowel i Crohn, ja que alleugereix la diarrea, nàusea, i dolors abdominals propis d'aquestes malalties.

4) Ajuda a prevenir a l'Alzheimer
Un report del Scripps Institute va comprovar que el THC, principal substància activa en aquesta planta, ajuda a bloquejar el els dipòsits en el cervell humà on s'origina aquesta malaltia. Es calcula que solament als Estats Units existeixen 5.3 milions de persones que pateixen Alzheimer. (Font : www.alz.org)

5) Combat el Glaucoma
Estudis revelen que la marihuana disminueix la pressió intraocular i això afavoreix el tractament del glaucoma. (www.glaucoma.org)

6) Prevé convulsions
Els efectes relaxants d'aquesta planta a nivell muscular i els seus efectes antipasmòdics, redueixen les probabilitats de tenir convulsions. (Font : www.nimh.nin.org)

7) Ajuda al tractament de desordres i dèficit d'atenció
A diferència dels fàrmacs tradicionals com la ritalina, l'ús de la qual comporta múltiples efectes secundaris, la marihuana ha provat ésser efectiva per tractar aquest tipus de casos sense els costs col·laterals de les medicines industrials. (Font AskMen)

8) Pot ajudar el tractament d'esclerosi múltiple
La marihuana ajuda a frenar alguns dels efectes neurològics i espasmes musculars produïts per aquesta malaltia ja que protegeix els nervis. (Font : www.multiple-esclerosis.emedtv.com)

9) Disminueix malestar de la síndrome pre menstrual
Aquesta planta ha provat ser altament efectiva [a | en] la disminució dels dolors i malestars físics ocasionats per la síndrome pre menstrual entre la població femenina. (Font : www.cannabismd.net)

10) Ajuda en el combat de desordres compulsiu / obsessius
Com a relaxant muscular i tranquil·litzant la marihuana matisa de manera important l'ansietat que origina i a la vegada resulta de la conducta obsessiva i les tendències compulsives.


traduït amb : www.standling.com

informació recollida a : elciudadano.cl .... Insurgente.org

Maria

WEB STAP - Pàgina Inici
Tornar