Maria
10 increïbles propietats de la marihuana comprovades per la medicina -
pijamasurf.com .....01/07/14

Les propietats curatives del THC tot just comencen a ser albirades mitjançant estudis seriosos; una societat realment conscient dels reptes actuals no hauria de posposar més la investigació sobre aquests beneficis.

Més enllà de tota mena de discussions polítiques o de drets dels usuaris, veure la cannabis com a medicament pot aportar (i també canviar) el rumb del debat públic sobre la legalització d'aquesta planta, de la qual la ciència mèdica podria beneficiar-se enormement com en aquests 10 exemples:

1. Pot aturar l'avenç del VIH en el cos
El mes passat es va comprovar que el THC, ingredient actiu de la cannabis, va impedir l'avenç de VIH en simis. Els simis que van rebre dosi de THC van tenir, a més a més, nivells més alts de cèl·lules saludables.

2. Endarrereix l'avenç de l'Alzheimer
Un estudi del 2006 va mostrar que la marihuana pot bloquejar l'enzim responsable de l'avenç de l'Alzheimer, a més a més de prevenir que els coàguls de proteïna inhibeixin l'atenció i la memòria.

3. Endarrereix l'avenç de cèl·lules cancerígenes
Aquest estudi del 2012 va trobar que un compost de marihuana "pot aturar la metàstasi en alguns tipus de càncer agressiu. " També es va trobar que uns certs cannabinoides no psicoactius "van provocar el cessament simultani" de l'avenç de les cèl·lules cancerígenes de leucèmia " en totes les fases del cicle de la cèl·lula". Metges de Gran Bretanya ja estan fent servir composts fets de marihuana per eliminar cèl·lules cancerígenes en pacients de leucèmia.

4. Excel·lent analgèsic
Les propietats antiinflamatòries de la marihuana han provat ésser efectives en casos d'esclerosi múltiple, artritis reumatoide i migranya. Els seus efectes "són centenars de vegades més poderosos que els d'una aspirina. "

5. Pot prevenir o ajudar a tractar l'addicció a opiacis
A més a més de fer el mateix (però millor), pot alleugerir l'addicció o la dependència a medicaments basats en opiacis, sense incloure les seves qualitats addictives.

6. Pot combatre la depressió i l'ansietat
Un estudi del 2005 va demostrar que "aquells que consumeixen marihuana ocasionalment o també diàriament tenen nivells més baixos en símptomes depressius que aquells que mai no han provat la marihuana. " En dosis petites també poden alleugerir alguns símptomes d'ansietat.

7. Ajuda a tractar l'epilèpsia i la síndrome de Tourette
Al desembre passat, la FDA d'Estats Units va autoritzar l'ús de marihuana per investigar un tractament per a epilèpsia infantil. Una altra recerca va mostrar que alleuja els símptomes de la síndrome de Tourette.

8. Té propietats neuroprotectores
Les qualitats neuroprotectores de la marihuana poden limitar el dany neuronal després de patir un infart o un cop sever al cap. Roger Goodell, comissionat de la NFL, va afirmar que si la medicina demostrés la seva utilitat, considerarien utilitzar marihuana per tractar les contusions dels seus jugadors.

9. Pot prevenir [la ceguetat | l'ofuscació] provocada per glaucoma
En reduir la pressió a l'interior de l'ull, la cannabis prevé [la ceguetat | l'ofuscació] de pacients de glaucoma. Els pacients poden beneficiar-se d'aquesta propietat consumint marihuana de manera oral, intravenosa i per inhalació.

10. Hi és associada a nivells més petits d'insulina en diabètics
En un estudi realitzat a Harvard entre 2005 i 2010 es va trobar que els usuaris de marihuana metabolitzaven millor els carbohidrats que els no usuaris, el que va provocar que els seus nivells d'insulina es mantinguessin 16% menors als d'algú que mai no hagués usat marihuana, a més a més d'ajudar a reduir la resistència a la insulina en 17%.

11. Bonus track: és un poderós afrodisíac
No solament ens permet ampliar el nostre espectre sensorial mentre tenim relacions, sinó que ens permet relaxar-nos i produir un millor fluix de sang, en un moment en què necessitem que la irrigació sanguínia sigui òptima, a més a més de promoure l'alliberació de oxitocina.

traduït amb : www.standling.com

informació recollida a : pijamasurf.com

Maria

WEB STAP - Pàgina Inici
Tornar