per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
Trinitat
Vella
 
recull de premsa
Sant Andreu amplia les línies 126 i 127 amb els primers minibusos adaptats- - V.P
El Punt 03/04/09


L'altra millora és la creació d'una nova parada de la línia 127 al carrer del Tossal.


El districte de Sant Andreu va estrenar ahir els primers tres minibusos adaptats, un nou prototip d'autobús de barri amb plataforma baixa que va començar a funcionar coincidint amb l'ampliació del recorregut de les línies 126 i 127.

La incorporació dels nous minibusos, que fan 6,88 metres de longitud i 2,14 d'amplada i que tenen també un sistema auditiu adaptat per a invidents, és un primer pas per a la renovació total de la flota d'autobusos de barri de Barcelona, integrada per 50 vehicles, segons va avançar ahir durant la presentació el tinent d'alcalde d'Acció Social i Ciutadania, Ricard Gomà.

De moment ja se n'han adquirit els primers 25, que s'aniran incorporant de manera progressiva.


 

Onze parades més
L'ampliació de la línia 126 implica la creació d'onze parades més al barri de Trinitat Vella. Fins ara, aquesta línia estava coberta per vehicles més llargs que impedien el pas per la majoria de carrers de la trama viària de Trinitat Vella.

Els minibusos nous permeten el pas per alguns carrers on també s'ha hagut de fer algunes obres d'adequació. La regidora del districte, Gemma Mumbrú, va destacar la importància d'ampliar aquesta línia, ja que a la pràctica representa «la unió de Sant Andreu i Trinitat Vella».

L'altra millora és la creació d'una nova parada de la línia 127 al carrer del Tossal.

webstap@sant-andreu.com Tornar