NO podem oferir-vos directament el Programa de Festes
i prou que ens agradaria, com anys enrera
el Programa de la Festa Major 2010 de StAP a la pàgina web de Ràdio Trinitat Vella
 
Diuen de nou els de la Comissió de Festes actual al 'seu' Programa Oficial de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar 2010, com es pot veure més preocupats per la gent andreuenca i el seu dret a conèixer al màxim possible quins actes es faran, quan i a on, que pels seus respectius melics i per poder-los mostrar des del balcó de l'edifici de l'Ajuntament de Sant Andreu de Palomar...

Segueixen dient:

"Advertència Legal
El contingut d'aquest Programa Oficial de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, és propietat de la Comissió de Festes.
Queda prohibida tota reproducciótotal o parcial dels contiguts del Programa, sense el consentiment de la Comissióde Festes. Serà perseguit legalment tot incompliment d'aquest fet."

És per això que aquesta WEB STAP, la Web del Poble de Sant Andreu de Palomar, no pot mostrar en el seu tretzè aniversari, com havia fet altres anys (ni el passat ni des del 2006, perquè ja 'advertien' de 'prohibicions' i 'persecucions') els actes, horaris i llocs on esdevindrà la nostra Festa Major, la de totes i tots.
Entre altres coses, perquè no ens veiem amb cor d'afrontar despeses legals per a defensar el nostre dret a informar, en front dels recursos que els de la Comissió de Festes, l'ajuntament de Barcelona i l'Eix Comercial, plegats, ens podrien etzibar al damunt.
gent andreuenca... BONA FESTA MAJOR