Esport Ciclista Sant Andreu

El dia 3 de febrer i a la Sala d'Actes del Centre Cívic va tenir lloc el lliurament de trofeus corresponents a la Temporada 2001 i, acte seguit, la presentació de la Temporada XXI (any 2002) presidint l'acte els Regidors d'Esport i Cultura del Districte Sant Andreu -senyors Josep Pujol i J. Pallarès- el Director de Màrketing de la F.C.C. -senyor Francesc Also- la senyora Neus Cañardo i la Junta Directiva del Club, davant de 70 socis, amics i col·laboradors.

L'acte va contenir, a més a més del lliurament de copes i trofeus als socis més destacats, set plaques als socis més antics i actius. Aquest detall és una continuació per tercer any consecutiu i de forma progressiva extensible a tots els socis que mantinguin viu l'esforç i la constància del nostre Club.

El President -Narciso Guillén- va esmentar de la temporada passada i com fet més destacable la presència del Club en les múltiples Marxes de Llarga Distància de la F.C.C. i d'altres a nivell estatal catalogades de primera classe, com son: 'Quebrantahuescos', 'Perico Delgado', 'Rutas Leonesas', 'Volta a Catalunya', participant més de 100 socis en les 16 Marxes més importants. De fet, el Club ha estat classificat al IIIè lloc al ranking de les Marxes de Llarga Distància.
A la vegada, també va referir-se al progressiu augment de la participació en les sortides programades pel butlletí, així com les tradicionals -entre setmana- d'un col·lectiu que cada vegada és més nombrós.

La segona fasse de l'Acte tenia com a fonament la presentació de la Temporada 2002 i, com a conseqüència, donar vida al XXIè any consecutiu de vida del nostre Club.
La present Temporada conté 15 objectius, entre activitats socials, del Districte i competitives. I de forma especial el President va fer una petita introducció del futur XXè Trofeu Marià Cañardo (29/09/2002) com a resultat de múltiples gestions portades a terme i que el senyor Francesc Also -Director de Màrketing de la F.C.C.- va avançar el gran projecte de la present Temporada i que serà un gran èxit degut a la col·laboració de la F.C.C. juntament amb el Club, qualificant el Trofeu com a Gran Premi, la qual cosa comportarà un gran esforç d'organització i nombrosa participació de corredors.

Finalment el Conseller d'Esport del Districte Sant Andreu -senyor Josep Pujol- va ponderar al President i Junta Directiva el gran esforç continuat -ara ja per cinqè any consecutiu- per tal de superar les múltiples dificultats passades i potenciar el Club fins arribar a la situació actual, de forma totalment desinteressada i sense medis econòmis ni estructurals, en contraposició de les grans economies de determinades branques esportives.

Com acte de cloenda va fer-se un petit sorteig de detalls que el President havia aconseguit dels diferents col·laboradors i un "pica-pica" de gran satisfacció per a tots els assistens.


El President i la Junta Directiva desitja a tots els socis, amics, familiars i col·laboradors,
prudència i constància, que és l'èxit dels nostre Club.tornar
tornar a Les Entitats
  WEB STAP - Pàgina Inici