Benvolguts andreuencs i andreuenques:

El passat diumenge dia 9 al voltant de 2/4 de 8 del matí (07.30h) es va declarar un incendi al local de DIABLES DE SANT ANDREU per causes que encara desconeixem.
Els últims membres de la colla, que van sortir la mateixa nit del local desprès de realitzar un acte de l'associació, no van detectar cap fet fora del normal.

El cas, es que degut a aquest fet, gran part del material de so que teniem i que s'utilitzava per assajar i per a realitzar els diferents actes que es fan al local, tant nostres com de col·lectius que ho demanaven, s'ha perdut totalment, així com mobles i part de la porta d'entrada. Us podeu imaginar el daltabaix que suposa això per a una entitat autogestionada i amb una Festa Major al caure.

Aquest material, fruit de mots anys de treball, era una peça important en el funcionament de DIABLES i de les ENTITATS que en feien us al local.

És per això que hem posat diferents pots d'ajuda en diversos locals i bars de Sant Andreu, per tal de que tothom que vulgui ens pugui ajudar.
També farem uns actes en les properes setmanes per aconseguir fons per el sufragi d'aquest material, per tal de poder continuar la tasca que duem a terme des de fa gairabé 25 anys.

Seguirem informant sobre aquest tema.
Salut a tots i a totes!!!!

Diables de Sant Andreu
Diables de Sant Andreu · carrer Ramon i Batlle, 9 · Sant Andreu de Palomar
tornar