TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 197
del 23 al 27 de maig 2005

.. La desaparició de la Teresa.- A l'enterrament de dilluns hi era tot Sant Andreu i després, en els bars i a la plaça, els més grans reflexionaven al voltant de la mort.

Aquest tema també ha servit per acabar de desplaçar del tot a en Tomàs que s'ha adonat com la família de la Montse (llevat de l'Ivan) buscava el consol amb en Sàhara.

L'Àngels també mira d'ajudar la Montse en aquests moments difícils.

Els problemes de l'Ivan.- Els del banc l'amenacen, roba diners del taller de l'Àngels, no en té prou i torna a rebre la visita de l'home del banc, no li paguen el que li deuen i sobretot odia en Sàhara amb tota la seva ànima i, per acabar-ho d'adobar s'embolica a crits amb en Narcís perquè aquest defensa el nòvio de sa mare.

En Sàhara li demana a l'Ivan que es reconciliï amb el seu germà, que ell encara no ha paït no ser aquí quan els seus pares van morir, etc.
Tot i la temptació que té l'Ivan de llençar-se-li a la jugular, li acaba fent cas i fa les paus amb en Narcís.

Amb tot això bullint-li pel cap, l'Àngels li diu que vol veure els llibres de comptabilitat però, de moment, ha aconseguit escaquejar-se del problema tot dient que els té en una altra banda.
I ara resulta que els del banc li han cobrat el deute al Tomàs.

La felicitat dels Peris.- Aquest matrimoni és com una bassa d'oli, qui ho hauria dit!. En Peris s'ho ha pres seriosament i ha canviat com un mitjó. Fins i tot ha aconseguit reservar plaça en un hotel d'Altafulla, com quan tenien els nens petits i hi anaven a passar les vacances.

El casament (o no) de la Mari.- La Mari està desanimada des que se suposa que el casament ha de ser senzill i ho està tant que ni tan sols es vol comprar un vestit. Total, per anar a firmar els papers a l'ajuntament, tampoc cal matar-s'hi. De tota manera, mira de tirar endavant i d'il·lusionar-se tant com pot.

En Marcel, molta cara d'il·lusió no la té, no, però finalment, i després de parlar amb els amics, diu de fer-ho "ben fet".

L'Àlex i el seu DVD.- El noi, que ha vist com en Roger parlava amb l'amo d'una discogràfica, intenta colar el DVD de la seva actuació amb la K al marit de la Consol per tal que li doni a l'altre home. Però no se'n surt.

El llibre de la Ceci.- La dona ja l'ha acabat i li demana a la Lola que se'l llegeixi. Aquesta s'hi fa un tip de riure i li passa a la Isabeleta, que li passa a en Rafa, que li passa als Peris..................total, que el llibre és un gran èxit entre els seus amics fins el punt que la Remei proposa de fer-ne una obra de teatre i, així, reflotar el grup.

En Natxo no entén res (o si).- Resulta que un dia vol entrar a La Fusteria i la Ceci el fa fora de males maneres, després vol entrar al Peris i aquest li diu que al seu bar no hi vol violadors (i en Tomàs és allà prenent-se una cervesa).

En Ramon li està tot el dia a sobre i com que ell està avorrit d'estar-se a casa es decideix a investigar pel seu compte.

La inhabilitació de la Carme.- Doncs sí, l'han fet fora de la feina i ha decidit anar-se'n a Praga amb la Núria.

La "malaltia" d'en Roger.- El pobre home cada dia fa més mala cara. Porta ja unes ulleres que li arriben als peus. S'ha fet una ecografia però, segons la Consol no té res.

Finalment aconsegueix trobar-se amb la Carme sense que ella l'engegui a fer punyetes i ella li dóna un ultimàtum: decideix-te perquè jo me'n vaig a Praga.
I l'home es decideix i compra el bitllet d'avió però, clar, és tan burro el pobre, que la Consol li troba (i ella sap que la Carme va a Praga).

Mentre la Carme s'espera inútilment a l'aeroport, en Roger és al sofà recargolant-se de dolor (i amb 39 de febre) després d'un raig de gotes màgiques de la Consol.

L'especialista en Ramon Casas.- En Toni segueix sense refiar-se ni un pel de l'estranger i fa una bestiesa: agafa la pistola i va a veure'l.
Però li surt malament perquè la pistola acaba en mans de l'altre home, i apuntant-li la templa li exigeix que traeixi la Míriam però en Toni l'engega a prendre pel cul (sic).
L'home no prem el gallet, no era més que una prova de confiança i aleshores entrega a en Toni un sobre amb 3000€.

Més tard ens trobem amb l'estranger i la Míriam que li recrimina l'actitud massa verídica que ha fet servir.
Tot plegat, lògicament, és un muntatge de la Míriam perquè en Toni tingués ganes de viure.

En Brian que no aixeca cap.- En Nelsson n'està tip del seu company de pis. En Brian no pot superar que la seva Sussi estigui de viatge amb en Valeri i es passa el dia entre emprenyat i plorós.

El gran tema d'en Tomàs.- Foragitat de la que creia la seva nova família, en Tomàs cada dia està pitjor.

De primer descarrega la tensió treballant com si li anés la vida i després li sembla que els mossos li van al darrere (no té ni idea que un tal Natxo el vigila) i arriba a acarar-se amb un home que anava darrere d'ell pel carrer.

Li confessa a la Clara tota la seva amargor per haver fet el paperina en tot l'assumpte de la Montse i li explica també que el seu germà mai hi ha estat quan se l'ha necessitat i que ara li ha pres tot.

El dijous, quan veu que la Mar surt de La Fusteria, la segueix i quan ja s'ha tret el passamuntanyes i és a punt de posar-se'l, un home amb una crossa ensopega fortament amb ell i li fa perdre de vista la seva víctima.
En Natxo marxa tot disculpant-se per la topada (intencionada, clar).

L'endemà, en Natxo va a la fusteria amb l'excusa de la reparació del parquet i veu que en Tomàs no vol donar les claus del calaix secret a la Clara.
O sigui que torna a la nit i, armat amb una llanterna, força el pany de l'armari i troba l'aranya!!!.

Mentrestant, en Tomàs s'ha col·locat el passamuntanyes i torna a actuar.







tplana


Setmana 197

Tornar a Resums maig 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar