TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 193
del 25 al 29 d'abril 2005

.. Els Peris.-
Aquest matrimoni continua la seva singladura imparable cap el profund abisme de la ruptura definitiva.
En Peris s'ha passat la setmana a l'hospital amb la Cinta al costat fins divendres, dia en que ha tornat a casa.
La tensió entre ells dos es nota a cada presa de càmara i el tema s'ha agreujat des que els amics d'en Peris li van regalar una estança de dos dies en un allotjament rural, lògicament perquè hi vagi amb la seva dona. Que dic jo que si no ho aprofiten , m'ho podrien passar a mi.

L'embolic d'en Natxo.-
Aquest tema se li està posant xungo a en Ramon. No només s'ha d'inventar noves mentides cada dia sinó que, a sobre, en Sergi ja l'està estalonant encara que ell no ho sàpiga.

I, per acabar-ho d'adobar, el mateix Natxo li ha demanat d'anar a viure amb ell. Després d'uns moments de "Déu meu!, la que em ve a sobre!", en Ramon l'acaba acollint a casa seva.

Per una altra banda, en Toni va passar de la promesa que li va fer a sa germana en el sentit que no aniria a veure en Natxo i es va presentar a la residència, deixant el post-comatós ben acollonit.

Les investigacions d'en Sergi.-
El mosso s'ha passat la setmana recollint informació de tothom, tot i que els hi ha hagut de treure en comptagotes i, pràcticament, arrencar-los frases de dins mateix de la boca.
Una cosa l'ha portat a l'altra fins que ha arribat a la Judith (aquella noia de quan en Ramon es va apuntar a la congregació) i li ha fet dir que va ser en Ramon qui va apallissar en Natxo.

El follón de la recepta.-
La Consol ens ha mostrat al llarg de la setmana què significa ser una bruixa sense escrúpols, una malalta d'enveja i gelosia a parts iguals, una desgraciada filla de piiip i un maquiavel espaordidor.

Mentre va fent bona cara davant la Carme fent veure que l'ajudarà en el que sigui, per darrere està preparant la punyalada trapera.
Els diu als Peris que poden posar una denúncia, cosa que ells refusen, i després s'encarrega de mostrar la ineptitud de la seva companya davant la coordinadora d'àrea del CAP.

Mentrestant, la Carme veu com tothom li gira l'esquena sense aconseguir entendre com va ser que ella s'equivoqués de recepta.

En tot aquest follón, hi ha algú que sap coses i aquest algú és la Sussi que, segons li va dir a la Remei, remenant la merda dels altres et trobes amb coses que no esperes.
La Remei li aconsella que no s'emmerdi i que no digui res.

En Brian i en Valeri.-
En Brian no acaba de pair que la seva xicota surti amb el camioner i no perd oportunitat de picar-s'hi sempre que se'l troba.
Acaben per reptar-se a un duel de futbolín i, tot i que en Nelson i en Rai proven de fer-li entendre al metrosexual els rudiments del joc, el pobre noi no rasca bola.
O sigui que perd el duel, es tornen a picar i acaben a cops de puny enmig de Cal Peris.

La desgràcia sorgeix quan el camioner, amb tot el seu pes, cau damunt el genoll fotut de la Sussi.

La Pepita reapareguda.-
En Narcís i la Neus han aconseguit trobar la Pepita i la Teresa va a veure-la a un casal d'avis.
Resulta que la seva amiga té nòvio, un senyor de bona posició que n'està molt enamorat.
La Teresa està temptada de dir-li al bon home que la Pepita és una engatusadora però ho deixa córrer. I sembla que aquí s'ha tancat el tema.


L'Iris i les seves circumstàncies.-
La pobra Iris busca desesperadament algú que l'avali per fer-se l'operació i aquest algú es materialitza en forma de Pilar, que, de primer, li havia dit que no però que després de veure com en Rai i ella surten junts, decideix fer-li el favor.

Mentrestant, la noia s'ha d'inventar tot d'excuses per tal que en Rai no li posi la mà sota les faldilles i això ha d'estressar molt, la veritat.

L'Iris té la intenció de dir-li el què hi ha quan ja estigui operada però potser no hi és a temps perquè en Brian l'ha vist al costat de la Velvet (que, vulguis que no, es nota que és transexual) i li ha comentat a en Nelson que la noia no desentonava gens al costat de l'altre. O sigui, que s'ho ensuma.

El cacau d'en Sàhara.-
A hores d'ara, la Montse és, després del Sàhara, la persona més rebutjada de Sant Andreu (potser també caldria afegir-hi la Carme).
L'home segueix passejant-se per Sant Andreu com el que és i ningú sap: innocent.
La Cecília el fot fora de La Fusteria quan veu que parla amb la Hanna en l'idioma de la nena i en Tomàs li diu que es busqui un lloc per viure fora de Sant Andreu perquè ja n'està tip que tothom se'l miri malament per tenir-lo a casa.

La Ceci li diu a la Montse que no vol que l'home es torni a acostar a les nenes i insinua que podria violar-les, a lo qual la Montse respon que ja pot fotre el camp de la perruqueria per sempre més.

I després de tot plegat, i molt farta de tothom, la Montse li ofereix casa seva a en Sàhara.
El problema és que ell accepta i això porta a la Teresa a fer triar sa filla però la Montse no vol triar i aleshores tria sa mare: decideix anar-se'n al pis d'en Narcís.

El perill d'en Tomàs.-
La Clara li ha dit al Tomàs que deixi córrer allò que li va dir de l'embaràs i l'home respira alleujat.
Després truca al telèfon de l'esperança, ja es veu venir que n'acabarà fent una de grossa.

Acaba la setmana fent-se un altre motlle amb una aranya dibuixada.

La lleona de Sant Andreu.-
Aquesta setmana la Noèlia ha aconseguit fer-se, un cop més, amb la Isabeleta i en Rafa.

L'Àlex i la música.-
La K, molt enfadada, li demana a l'Àlex que retiri la seva obra copiada del concurs de l'Smug però quan el noi va a fer-ho, li diuen que ha guanyat els 3000€ del premi i decideix deixar-la.

El dia en que es recullen els premis, la K i la Mar hi van per tal de desemmascarar l'Àlex però no fa falta; el noi ha recollit el premi en nom d'en Gus.

El muntatge d'en Toni.-
La Míriam segueix endavant amb el suposat cop que ha de donar amb en Toni però sembla que necessiten algú que es faci passar per expert en les obres d'en Casas i la Míriam li diu al noi que ja es pot posar a estudiar.
En Toni protesta molt però va amb els llibres d'art a tot arreu i acaba per entusiasmar-s'hi.








tplana


Setmana 193

Tornar a Resums abril 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar