TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 192
del 18 al 22 d'abril 2005

.. La Montse en la perruqueria, queda amb el Sàhara per telèfon a Cal Peris perquè segons ella no s'han d'amagar de res.
La Cecília protesta després i la Mari la recolza.

Mentrestant, a la parada de la Lola, la Teresa compra acompanyada pel Tomàs quan arriba la Isabeleta explicant que al Clot han violat a una altra dona.

A Cal Peris, el Sàhara no és ben rebut i no serà servit perquè segons el Peris, els violadors no beuen en aquest bar. La Montse el defensa i seuen.
Però poc dura la tranquil·litat de la parella perquè els mossos se l'emporten a comissaria.

Aquí, la Paquita està identificant el tatuatge del violador sense explicar res més del que va fer quan va contractar al Toni perquè atropellés al Sàhara, seguint el consell del Ramon.
Just quan estan la Paquita i la Marta a punt de sortir, entren els mossos amb el Sàhara detingut i la Montse.

Més tard, la Montse arriba a la perruqueria on es troben la Mari i la Teresa, i és aquí on la Montse confessa haver passat amb el Sàhara tota la tarda del dia en què van violar a la darrera víctima. Per tant, per la Montse, el Sàhara és més innocent que mai.

A partir d'aquí, conviure en la seva pròpia casa per la Montse, és una utopia.
La Teresa penja al Sàhara quan truca per telèfon, té al Narcís i la Neus en contra seva, i arriba un moment en què ella no pot més i els crida a tots. Demana un respecte que ningú està disposat a donar.

Tampoc ho té fàcil al seu propi negoci. La Cecília està molt crispada amb la situació que viu la Montse i la Mari li fa costat. Però la Montse no pot més i els tira en cara el passat del Paco i del Toni i que malgrat això, elles els continuen tractant i estimant.

Més tard, la Montse i el Sàhara tornen a la perruqueria però ell es queda fora. Ella ha d'anar al magatzem.
De sobte, uns ciutadans increpen al Sàhara i li comencen a llençar tomàquets mentre l'insulten. La Mari i la Mar l'entren, i és la Mari qui escridassa als ciutadans, defensant a l'altre.
La Montse se n'alegra quan li explica el Sàhara.

Tota aquesta història afecta molt a la Teresa que està molt trista i amoïnada. A més, pensa en la Pepita que no sap res d'ella.
La Neus i el Narcís decideixen posar solució a l'assumpte i escriuen un anunci al diari. Malgrat que els dies passen i ningú els truca, una tarda mentre estan amb l'avia a Cal Peris, sona el telèfon. És un home que sap on està la Pepita. Parla amb la Teresa i decideixen quedar per parlar. L'avia es posa una mica més contenta.

La Clara per la seva banda està capficada en la seva idea de ser mare. Parla amb la Consol a la qui li explica que no té sort de trobar algú que la deixi embarassada.
També li explica a la Paquita a la que ha anat a veure per fer-la sortir. S'ha tancat a la pensió on creu que està més segura després de saber que el Sàhara no ha estat detingut.
Per animar-la, a la Clara se li acudeix fer venir al Lluís perquè s'instal·li a la pensió i així tenir a la Paquita més vigilada.
Quan les dues amigues parlen, la Clara deixa caure si hauria possibilitats que el Lluís acceptés ser el pare que ella busca, però la Paquita no sap respondre.
El que sí fa és dir-li al taxista que flipa en colors. Però així ja està preparat quan la Clara li fa la proposta formal. El Lluís li diu no, però perquè ell vol tenir una família i un fill per criar-lo.

La Clara però, no es rendeix i es fixa en el Brian. Ha vist com parla amb les criatures i es pensa que podria ser un bon candidat. Però quan ells dos parlen més seriosament, el Brian l'explica a la Clara que l'únic en el que pensa és en recuperar a la Sussi i que si haguessin tingut fills, a hores d'ara, no estarien separats, perquè els fills lliguen.
Amb aquesta filosofia, la Clara se n'adona que el Brian tampoc és el candidat que busca i ni tan sols li proposa.
Pensant, pensant, la Clara troba un nou home que la pugui deixar prenyada. Un home bo, amable, amb bon cor. I tot i que li fa la proposta, li dóna temps perquè s'ho rumiï... I això fa el Tomàs, s'ho rumia.

Els que sí sembla que comencen una història sentimental son el Rai i l'Iris. Gràcies a la Neus que fa d'alcavota, coincideixen al cinema i d'aquí al banc que hi ha a la plaça on es parlen amb molta tendresa fins que ell es decideix a besar-la. Però la reacció d'ella no és l'esperada per ell, perquè l'Iris surt corrents.
Al dia següent, ella parla amb ell i l'explica que no es poden tornar a veure perquè la cosa no sortiria bé per culpa d'ella.

L'Iris queda amb la Velvet per explicar-li el que li passa. I la Velvet ho veu clar: o el deixa per sempre o l'ha d'explicar la veritat perquè quan s'assabenti, serà pitjor.

El Rai, animat pel Nelson i el Brian, truca a la noia i es presenta al taller de la Marta amb un pica pica. Es tornen a besar finalment i ell li comença a ficar mà per tot arreu fins que l'Iris no pot deixar-lo seguir i, plorosa, el fa fora.

L'Iris parla amb el Ramon que és una mica més positiu, ella l'explica la decisió que ha pres d'operar-se traient els diners d'on sigui.

Una altra possible parella son l'Àlex i la K. Mar parla amb ell que l'adverteix que tracti bé a la seva amiga i que no jugui amb ella. És per això que quan l'Àlex queda amb la K, la tracta molt fredament i ni tan sols l'importa que la K l'hagi deixat la cançó que van interpretar junts a la Mar.
K se n'adona que ell està esquerp amb ella.

Pocs dies després, Mar porta bones notícies a la K, i és que els de la tele han escoltat la cançó i volen que ella i l'Àlex la cantin al Clip. Al principi ella no ho veu clar, però l'altra l'acaba animant.

Quan la K l'explica a l'Àlex al seu pis, ell es nega a sortir per la tele però finalment, ella el convenç. Arreglen les seves diferències i entre petons, la K troba uns Cd's amb la composició misteriosa que l'Àlex ha presentat al concurs de l'Esmuc. Però no la deixa que l'escolti.
Fan l'amor. Després, els hi entra gana, i mentre l'Àlex va a la cuina a per gelat, ella aprofita per escoltar el Cd. Li canvia la cara totalment.
Quan torna l'Àlex, ella li comença a dir que és un compositor mediocre, un mentider i un mal amic..., perquè la peça que ha presentat al concurs és la composició que el Gus li va fer a la Mar quan ell va marxar a Praga.

El Natxo progresa adecuadamente que es deia abans. I és que de mica en mica va recordant coses tot i que el Ramon intenta desmuntar-li aquests records.
Aquesta setmana recorda a una noia perruquera. El Ramon ràpidament li explica que ella era una qualsevol que intentava quedar-se amb els diners d'ell.

Però el Natxo, una tarda de pluja, recorda on estava la perruqueria i es presenta allà. Clar, la Mari, cagada de por, el fa fora.

A més dels progressos mentals, al Natxo li donen la bona notícia que aviat tindrà l'alta i podrà marxar a casa.

Però el Ramon té un problema més: en Sergi, que està molt interessat en saber què va passar amb el seu company de feina i el Natxo.

La Consol s'ha d'anar a Saragossa a un congrés però el Roger la truca avisant-la que anirà a recollir les seves coses al pis. És per això que ella li proposa a la Carme d'anar-hi al seu lloc, i la Bosch accepta.

Però abans de marxar, la Carme es troba al seu pis amb el Roger que li promet a la metgessa que quan torni a Barcelona, ja haurà deixat a la seva dona.

Consol arriba a casa just quan el Roger està a punt de marxar. Ell no l'estima i si no l'ha deixada abans es perquè tenia la sensació que li devia alguna cosa.
La Consol li retreu que la vulgui deixar per la puta amb la que es veu i que és cert que li degui alguna cosa. Roger no fa cas i se'n va.
Moments després, la metgessa rep la visita d'un detectiu que va contractar que li ensenya unes fotos del seu home a l'estació del tren amb la seva amant. La Consol descobreix que es tracta de la Carme.

Al dia següent, l'afectada metgessa té preparat l'esmorzar per dos, quan només està ella sola, i amb les fotos a la mà, no pot estar-se'n de trucar a Saragossa i preguntar per la Carme, però abans que ella contesti, la Consol penja.

Mentrestant, el Roger s'allotja a la pensió i és víctima del safareig de la Remei que vol saber si es quedarà molt de temps o de si està buscant un pis. Però tampoc aconsegueix massa informació.

Més tard, la Remei coincideix amb la Consol a la parada de la Lola i parlen. La Consol l'explica que pensa fer pel sopar el plat preferit pel seu marit posant-li un afrodisíac per estimular-lo al llit. Clar, la Remei no entén res perquè sap que el Roger està a la pensió.

Al migdia, el Roger coincideix amb la Clara a la pensió i li demana que li digui a la Carme que ja ha deixat a la seva dona, però la Clara passa de tot.

Per una altra banda, a l'ambulatori, la Consol discuteix amb el Roger per telèfon mentre la Sussi neteja la consulta de la Carme i clar, ho sent tot.
La Consol se n'adona que l'altra escoltava el que deia i entra a la consulta esbroncar-la per xafardera. Quan està a punt de despatxar-la, la Sussi li comenta que l'entén perquè ella amb el Brian també passa per moments dolents. La Consol s'ho repensa millor i calmada li demana disculpes, afegint que superaran els problemes que tenen.

Al final del dia, el Roger torna al pis per acabar de recollir el que li falta i la Consol desesperada, veient que el seu home està decidit i no l'escolta, decideix prendre's unes pastilles per suïcidar-se.
Roger l'ajuda a vomitar i clar, es queda amb ella.

Els que tampoc solucionen els seus problemes son la Cinta i el Peris. Ell ho intenta tot, es disculpa, prepara sopars..., però ella es mostra esquerpa, distant, i li recorda que li va dir que li feia fàstic. Peris li demana que torni a dormir al llit de matrimoni, i la Cinta accepta: ella al de matrimoni i ell al llit del David que es dorm molt malament.

Peris agafa al Santiago i al Francisco en determinats moments per explicar les seves penes i cada cop té més clar que les coses no van bé entre ell i la Cinta.
La situació s'agreuja quan el Peris s'assabenta que el Paco gravarà un anunci per TV19 difonen els menús de La Fusteria. A l'altre l'agafa la dèria i també li proposa al Marcel. La protagonista de l'spot seria la Cinta però ella no en té ganes.

L'anunci del Paco no surt com ell esperava, amb clients famosos, però sí amb la intervenció especial del Francisco disfressat com el personatge del "Vides de Lloguer".
En l'anunci del Peris apareixen tots els deSant Andreu i a més inclou un pica pica de franc. El dirigeix el Marcel a base de fer moltes presses perquè s'equivoquen molt.

La Cinta per la seva banda plora les penes a les esquenes de la Clara.
El dia de l'anunci, torna a discutir amb el Peris. Ell està capficat en què ella ha de parlar a l'anunci i s'emprenya quan veu que neteja el pis en lloc d'estar aprenent-se el text del guió.
Però quan la Cinta es posa a llegir-se'l, se n'adona que tot el que posa es fals i passa de fer el paperet pel seu marit.
Així que agafa a la nena i en plena gravació, se'n va al parc, on la troba la Clara. Totes dues parlen i la Cinta li confessa que vol separar-se del Peris.

Al dia següent, emeten primer l'anunci del Paco. La Cinta i la Clara estan a La Fusteria quan es presenta el Peris que es posa furiós i munta el numeret davant de tothom. Però encara s'emprenya més quan veu aparèixer a l'anunci al Francisco.

La Cinta per la seva banda, s'instal·la al pis de la Clara.

La Carme rep al seu pis la visita del Roger que no es troba bé. Ella es pensa que ha deixat a la Consol però li acaba confessant que segueix amb ella perquè va estar a punt de suïcidar-se.

Mentrestant, a Cal Peris, es reuneixen tots per veure l'anunci. Ningú es troba bé i és veure l'anunci que a tots els agafa mal d'estómac i han d'anar al bany.

Isabeleta, Rafa, Noèlia, el Roger, fins i tot el mateix Peris es presenten al CAP. La Consol intenta fer passar davant de la resta al seu marit però aquest es nega. I la Carme arriba tard trobant-se tot l'embolic.
Finalment, la Carme convenç a la Consol perquè pugui passar primer el Peris ja que té antecedents de malalties gàstriques i es podria complicar el seu problema. La Consol s'ha d'empassar el seu orgull i deixar esperant al Roger.
Però quan la Carme li pensa donar la recepta al Peris després de fer-li el reconeixement, aquest es posa malalt i han de sortir tots dos de la consulta, moment que la Consol aprofita per entrar i canviar la recepta de la Carme per un altre.

La Cinta passa per Cal Peris i se'l troba tancat. La Roser l'informa de tot el que ha passat i se'n va cap a l'ambulatori des d'on acompanya al Peris a casa.
Ell es troba molt fotut i la Cinta li dóna les pastilles que l'han receptat.
Ell comença a dir-li a ella que l'ha trobat a faltar i que no tenia el mòbil encès. No vol que torni a desaparèixer. Per un moment ha pensat que es quedava sol, es feia vell sense ningú al seu costat, que ella l'abandonava. S'ha adonat de com la necessita i reconeix no tenir-li ni mania ni fàstic, però que encara no li ha perdonat que vagi a la seva. Cinta li contesta que no poden seguir així, amagant el cap sota l'ala en lloc d'afrontar els problemes. Peris es disculpa per ser un covard i no dir les coses pel seu nom, però ell l'estima. Cinta no continua la conversa i el deixa descansar.

Passen les hores i el Peris sembla no recuperar-se. Està al sofà mentre ella doblega roba. Torna a sortir el tema d'abans. Ella diu que no es tracta de perdonar sinó que ella té un neguit que l'ha de treure. Ella vol viatjar, fer activitats, tenir una vida plena on hagués alguna cosa més que el bar. Cinta no deixa d'estimar-lo.
Parla donant-li l'esquena sense veure que el Peris es retorç del dolor. Cinta continua dient que no és feliç i que quan vol fer la seva, ell l'ataca i li fa la vida impossible. Ella li confessa que es vol separar.
Però és en aquest moment quan el Peris crida mentre pateix una mena d'atac de cor.


Channing


Setmana 192

Tornar a Resums abril 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar