TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 187
del 7 a l'11 de març 2005

.. TERESA FLETXER
La Teresa ja fa massa temps que té la mosca darrera l'orella amb la manera com la Pepita es guanya les garrofes. La carta demanant perdó ja és una pista gairebé incontestable, però decideix posar a prova la Pepita.
Així que totes dues van a comprar a la parada de la Lola, i la Teresa treu el tema del robatori. S'assabenta de la quantitat exacta del que li han robat, i la Pepita, davant l'allau d'improperis contra el/la lladre/a, no es pot estar de dir que si li han tornat els documents segur que és que qui li ha robat ho necessitava...

La Teresa ja en té prou per estar segura que la seva amiga és l'autora dels petits furts que darrerament han esquitxat Sant Andreu. Havien quedat per anar al cinema, però s'excusa dient al Narcís que la Pepita no es trobava bé...
Va a la parada de la Lola i deixa caure un sobre amb la quantitat exacta dels diners robats. Quan la botiguera descobreix el sobre no es pot estar d'exclamar: "quin lladre més estrany"...

La Pepita, que inicialment s'estranya de l'absència de la seva amiga, escolta el que han trobat a la parada, i aleshores se sent descoberta.
Les dues dones parlen, però la Teresa està molt dolguda i se'n va molt trista i indignada.

El Narcís i la Neus n'estan molt de la Pepita i no paren de demanar per ella i volen saber què ha passat perquè les dues amigues estiguin tan enfadades.

La Teresa torna a veure la Pepita, qui, parlant-li del seu pare, i de com era de contradictori, fa un al·legat al perdó, a la impossibilitat de jutjar el proïsme...
Però la Teresa encara fa el paper de dura.

Tanmateix, a casa, proposa que la Pepita torni a viure amb ells, perquè no té res de res i els necessita. El Narcís i la Neus es posen molt contents i, davant la pressió tripartita, la Montse acaba per cedir.
Però, quan tots van a la pensió a donar la bona notícia a la Pepita, aquesta se n'ha anat sense deixar rastre.

LA GUERRA DELS MENÚS
El Peris està cada dia més nerviós per com van els menús a La Fusteria. La deserció del seu espia, el Franciscu, l'acaba de treure de pollaguera i pressiona la Cinta perquè faci el favor d'aparcar en zona blava els estudis i s'esmerci en sofisticar una mica més les guarnicions.

Sembla que els dos locals es troben en una mena d'empat tècnic, però Peris i Paco s'entesten a fer una qüestió personal de la rivalitat; el Paco més aviat en to burleta i el Peris cada cop més accelerat.

L'única fòrmula que se li acut al Peris per fer trontollar una mica el negoci de La Fusteria, és recordar a l'Ivan que el Paco sempre ha estat mal pagador. Però de moment només aconsegueix que el noi s'inquieti una mica.

EL DIMONI ESCUAT
L'Urpinell segueix assatjant la Laura. Aquest cop fent servir el Xavi perquè li porti un autògraf i petonejar el paper després tot bavejant-lo.

La presentadora no pot més i demana juda a SuperRamon, qui assegura que té les mans lligades... però que se li acut una fòrmula que podria ajudar-la.

Així que convoca en una insòlita reunió, a la Remei, la Laura i la Peralta.
Quan la Laura veu la seva ex cap s'enfurisma, però la Peralta li demana perdó, explica que no la va recolzar per interessos més aviat vergonyosos... i que ella també havia estat assatjada per l'Urpinell.
La Remei es queda feta pols però decideix fer fora l'Emili de la seva vida.

L'Urpinell, rabiós, intenta un acostament violent envers la Remei però el Ramon, que sembla tenir el do de la ubiqüitat, atura el que podria haver estat un delicte en tota regla.

I l'Emili encara està més furiós: entra a la pensió i mira de "parlar" amb la noia, però aquesta comença a seguir-li la beta, tot provocant-lo. Ell diu que el que els agrada a les dones és que les castiguin, que els fotin canya... i la Remei va seguint-li la veta tot començant a treballar entre les cames de l'home.
I quan la sang de l'Urpinell bull com una olla a pressió, la Remei, en un moviment decidit i violent, apuja la cremallera de la bragueta.....
El crit de l'Emili se sent des de la Barceloneta!

Però un assatjador professional com l'Urpinell no es conforma a perdre així com així: segueix importunant la Laura abans de la venjança de la Remei. En una ocasió és l'Assun qui és testimoni del seu comportament, amb la qual cosa, la presentadora en té prou per posar-li una denúncia.

Després de fugir literalment amb la cua entre cames de la pensió de la Paquita, l'Urpinell opta pel sexe telefònic, tot deixant missatges porcs a la Laura, que no acaba d'estar tranquil·la....

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

L'OMBRA DEL VIOLADOR
La Paquita segueix negant-se a anar a teràpia, malgrat que l'Ernest ja comença a acomiadar-se de Sant Andreu.

Per casualitat, un dia l'Ivan es taca i aquest petit incident li fa recordar que el violador tenia una taca al ventre.
Ara l'obsessió de l'hostalera és saber qui té una taca en aquell lloc.

D'altra banda, i de nou a La Fusteria, la K, que parlava del trasllat a can Fabra per la convalescència de l'operació, sent una olor, aquella olor característica que feia el violador.
Fuig corrents i no és capaç d'identificar ningú sospitós de manera clara.

Però entre una cosa i una altra, sembla evident que el violador volta tranquil·lament per Sant Andreu.

LA PREMONICIÓ
L'Àlex té una idea per ajudar la Mar i la seva precarietat econòmica i parla amb la Laura.
Aquesta proposa al Marcel que la Mar tiri les cartes al convidat com una part mes de l'entrevista. El Marcel, de moment s'hi nega però acaba acceptant davant la pressió de l'Assun i les súpliques de la Laura.

En la primera sessió de la tiradora de cartes, queden en que serà la Laura qui es sotmetrà als designis de la baralla... I hi ha alguna cosa que no gosa dir per la tele...
La Laura se n'adona i, ja fora d'antena, li demana què ha vist, per la qual cosa la Mar assegura que les cartes assenyalaven perill.

DE DESAMORS I MUDANCES
El Ramon segueix fent de bon samarità i, després d'ajudar la Laura, intenta trobar feina per l'Iris, però aquesta tasca li està resultant francament difícil. San Ramon màrtir s'adona, amb amargor, que per més coses bones que faci, sempre pesarà sobre ell la imatge d'aquell Ramon llunyà.
Cada cop està més entusiasmat amb la Laura, però per més que l'ajudi, la noia esquiva amablement les seves proposicions d'anar a fer una copa.

I, mentre la Noèlia porta de corcoll a la parella de predicadors, el Brian i la Sussi tornen a barallar-se per les pertinences materials abans del divorci.

El metrosexual es trasllada a casa del Nelson envaint el pis de roba, sabates, peses i altres objectes propis del seu apel·latiu, però tot i les queixes del cubà en el sentit que l'altre ronca, que no surt mai del labavo, etc., la convivència sembla mig funcionar.

L'impacte del Sàhara a la televisió ha estat molt fort a Sant Andreu, i especialment punyent en la Montse i el Tomàs.
Ella té una enganxada amb el fuster quan s'assabenta que els dos germans se la van jugar, però mira de parlar amb el Sàhara anant a casa seva i es troba amb el seu company de pis, l'Abu, que li explica que havia estat un nen soldat a sierra Leone i que el Sàhara li havia salvat la vida.

Confosa i sense ser capaç de reconeixer-ho, la perruquera demana al Tomàs que faci les paus amb el Sàhara. Aquest accepta per la Montse i l'aventurer ho fa per poder estar més a prop d'ella i, potser, guanyar la partida definitiva.

PERDUT
Del Fede segueix sense saber-se'n res. La Cecília i el Paco contacten amb la cap de programes, no paren de fer trucades infructuoses...

Un dia algú despenja el telèfon tot parlant en àrab.
El Paco, molt espantat, demana ajuda al Sàhara que, després de fer-se pregar una mica, els explica que el Fede es va descuidar el mòbil en la botiga d'un algerià.

FOSCA ÉS LA NIT
La Laura deixa el Xavi amb el Robert i se'n va a la feina. Sense permís del Marcel, canvien la sintonia del programa i aquest cop, el cap del projecte és inflexible: hauran de tornar-ho a editar tot amb la música de sempre; els canvis s'han de consultar.
Així doncs, tot l'equip haurà de treballar fins a quarts de quinze, i la Laura demana al Robert que es quedi tot el dia amb el fill.
L'ex torna per regalar-li un nou mòbil amb un número nou, i així evitarà les trucades de l'Urpinell.

Ja en plena nit, acaben la feina i el càmera surt corrents a veure la seva nòvia. La Laura queda sola recollint els estris quan s'apaga lel llum. Ella crida l'Oscar, el company, però no hi ha resposta. Inquieta, la Laura mira per tot arreu a la recerca d'algun company que l'ajudi o la tranquilitzi, però tot està en un silenci dels que provoquen calfreds.
De sobte, des de darrere, algú s'abraona salvatgement damunt la Laura...






Spock


Setmana 187

Tornar a Resums març 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar