TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 186
del 28 de febrer al 4 de març 2005

.. La setmana va començar amb les conseqüències que va tenir que la Marta es quedés a Sant Andreu.

L'Ivan no s'ho podia ni creure quan ella es va presentar pel matí al Sibarita. La Marta, és clar, no sabia a què es devia la seva alegria, però ell sí que tenia clar que ella marxaria amb el David.
Ara que no ho ha fet, creu més que mai, que ella l'estima i que tot l'anirà molt bé.

Tot i que això no és el que diuen les cartes. La Mar li va fer una tirada a La Fusteria i va sortir-li a l'Ivan, que tot el que semblava ara meravellós, en un futur proper deixaria de ser-ho.
L'Ivan li comenta a la Marta i se'n riuen, però en un moment que ella es queda sola, es pren una píndola anticonceptiva.

Per altra banda, Cinta es troba una nit amb la Marta i es sincera amb ella explicant-li que pensava que marxaria amb el seu fill.
La noia tenia clar que ara mateix amb el taller de l'Àngels al seu càrrec, amb la seva mare recuperant-se i amb l'Ivan, no podia marxar, s'havia de quedar.
La Cinta li explica que a vegades ens conformem amb el que tenim sense que això ens arribi a omplir mai...
La Marta li acaba demanant que no es fiqui en la seva vida.

Però la Cinta parlava per la seva situació personal. Amb el Peris torna a estar molt malament.
Ella vol parlar clarament del que està passant, però el Peris la refusa constantment. Ell ara només pensa en fer menús al bar i així fer-li la competència al Paco.

Una situació crítica entre el Peris i la Cinta té lloc quan ell està parlant amb el David i justament quan apareix la Cinta per parlar amb ell, el Peris penja.
Aquest gest disgusta molt a la dona. Però el Peris, malgrat que es disculpa, fa com si no passés res.

Parlant del Paco, ara ha contractat els serveis del Sibarita per fer menús. Fins i tot, l'ha encarregat al Tomàs un ninot a mida natural, una caricatura del mateix Paco, per penjar en ell, els menús que serveixin.
El Peris, per competir amb ell, també ha encarregat un altre.

Doncs bé, el primer dia, apareix el Francisco que ha estat enviat pel Peris perquè espiï. Però el que acaba aconseguint és fotre's un bon dinar a La Fusteria.
Quan torna a Cal Peris, el Francisco ha de tornar a dinar després d'explicar-li molt per sobre com va el nou negoci del Paco.

A més el Paco continua sent el model en el que la Cecília es fixa per escriure el seu llibre.
La Blanca el llegeix i pensa que es centra massa en ell, que tots els homes no son com els que descriu al llibre..., i que ara a més, el Paco sembla que ha canviat a millor.

Per cert, que la Blanca escolta un missatge al contestador del Fede just en el mateix moment que la Cecília i el Paco llegeixen al diari que just on està el Fede a la India, han entrat en guerra.

El Paco ha fet més coses pels altres aquesta setmana. A la Laura li ha facilitat noms de famosos perquè vinguin al Clip, el programa de Tv19.
Ella tenia prevista una entrevista amb el Francisco, però li semblava tan avorrida la idea, que li demana al Paco que tiri d'agenda i truqui a algun amic seu que li degui algun favor i així tenir un convidat com cal.
Paco així ho fa i li envia a la Vicenta Ndongo.

Francisco es queda sense entrevista, però la que la Laura fa surt penosa. El Marcel fins i tot, li retreu, i li demana que no continuï per aquest camí. Vol que al Clip es tractin temes més propers, més del carrer, del poble.

La Lola presumeix amb la Cecília d'haver-se anat al llit amb el Brian. Per demostrar que és cert, li explica que té tatuada una maduixa en l'entrecuixa.
La Cecília que no s'ho creu, aprofita un moment que va el Brian a la perruqueria per oferir-li una depilació completa i gratuïta. El noi accepta i ella, aprofitant, comprova que efectivament, la maduixeta existeix.

El Brian i la Sussi semblen que s'apropen un altre cop i que es poden reconciliar, però la Cecília justament li comenta a la Lola que això del tatuatge és cert quan la Sussi està comprant en la parada.
La Sussi s'emprenya quan sap que li va fer una depilació sencera i que li va veure el tatuatge, però la Lola ho enmerda més quan diu que per una maduixeta no cal posar-se així. La Sussi llavors s'imagina com la Lola li ha pogut veure i no triga gens en anar a veure al Brian.
Després de donar-li una bofetada li deixa clar que mai més tornaran a estar junts.

Nelson busca company de pis. El Brian li refusa al principi pensant que tornaria amb la Sussi.
El cubà li proposa a la K però al final la noia s'anirà amb el Fabra perquè així tindrà a algú que estigui per ella quan l'operin.
Quan la Sussi li deixa al Brian les coses clares, el Nelson l'anima dient-li que viuran junts.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Lola té un altre problema aquesta setmana. La Pepita li furta el moneder. Quan nota l'absència, la Lola posa el crit al cel i culpa als del grup de teatre d'haver-ho fet en venjança d'això de la 6/49.

La Remei que hi era present, explica el mal tràngol a la Paquita en presència de la Pepita que se sent molt culpable.

Per compensar el mal que ha fet, decideix escriure una carta a la Lola tornant-li tots els documents que havia al moneder.
Just quan està escrivint la carta on explica que ha de robar per necessitat, la Teresa arriba a la pensió i veu el paper groc amb un dibuix d'una rosa al començament del tot.
L'avia Torner li proposa d'anar al cementiri però la Pepita diu que no.

Més tard, a la parada de la Lola, hi ha un sobre misteriós adreçat a ella. Llegeix la carta amb la Isabeleta i ràpidament avisen al Santiago perquè trobi al culpable.
Mentre discuteixen, arriba la Teresa que s'assabenta de tot i que es queda molt sorpresa al reconèixer que aquella carta era la que havia escrit la Pepita.

La Paquita deixa d'anar al psicòleg, el doctor Tardà, quan el veu molt amigable amb l'Ernest.
I deixa la teràpia just quan reconeix que un jersei idèntic a un que pertany al Paco, era el que portava l'home que la va violar.

La Pilar busca feina per l'Iris. Quan li troba, la noia li agraeix però el mateix dia la fan fora. Anava a signar el contracte però al seu DNI continua sent un home.
Quan va al seu pis a dir-li, truquen a la porta. És el Santiago. Amb les preses, cau el DNI de l'Iris al sofà i se'l deixa. L'Iris ha de sortir corrent mentre el Santiago va a la cuina.
Al dia següent, la Pilar li demana al Ramon que li torni el carné a la noia perquè ella no pot.

Finalment Ramon accepta i se la troba parlant amb un home. No recordo qui porta diners a la mà, però el cas és que el Ramon al veure'ls, es pensa que ell està intentant pagar a l'Iris per prostituir-la. El defensor de les causes perdudes torna a sortir i espanta a l'home aquell que en realitat era el seu "llogueter".
Es fan un fart de riure els dos, fins que ella li proposa d'anar a prendre alguna cosa. Parlen de tot, s'ho passen molt bé i el Ramon acaba prestant-li un munt de diners a la noia.

Al CAP hi ha més problemes encara. La Daniela li diu a la Consol que ha de convèncer a la Carme perquè recepti algun dels medicaments del seu laboratori.
Consol acaba fent-ho però la Carme es nega a deixar-se sobornar. És més, aconsegueix uns informes que reflectixen que les investigacions que la Consol ha fet sobre un determinat fàrmac, són erronis i no mostren els efectes negatius del medicament. Carme amenaça a la Consol amb parlar amb l'Ernest.

Consol li explica a la Daniela que no pensa quedar-se de braços plegats i amenaça a la Carme amb explicar tots els seus draps bruts si s'atreveix a denunciar els procediments de la Consol i dels laboratoris.

Carme, presionada per tot arreu, parla amb la Clara que l'aconsella que ha de deixar al Roger si vol anar contra la Consol.
Carme així ho fa tot i que el Roger sembla no acceptar-ho.
Però quan la Carme va a parlar amb l'Ernest, resulta que aquest ha convocat una reunió amb ella i la Consol per dir que es pren una excedència i que durant aquest temps, la Consol ocuparà el seu càrrec al CAP.

La Montse viu dies de felicitat des que surt amb el Tomàs. Però ell no l'ha explicat que el Sàhara torna a rondar per Sant Andreu. Li explica al Paco que ràpidament es posa de banda del fuster i aprofita per quedar amb el Sàhara i advertir-li que no s'ha d'acostar al Tomàs ni a la Montse per res.

Però el Tomàs amaga una sorpresa.... Una nit queden tots dos a la fusteria i allí es diuen de tot. Tomàs vol jugar-se a la Montse de la mateixa manera que es van jugar a la Berta, la companya del Tomàs.
El joc consistia en saber qui aguantava més talls al cos. El Sàhara no vol jugar, però el Tomàs que ha begut, agafa un cutter i es talla el braç. Encol·leritzat, el Tomàs insisteix en què la Montse és d'ell i que l'altre no li furtarà. I per demostrar que està jugant de debò, es fa un altre tall al ventre.
Sàhara marxa corrent.

Els dies següents, el Tomàs ha de mentir a tothom per justificar les ferides. La de la panxa se l'infecta i l'Ernest l'ha de curar.
Aprofitant la tarda i abans de sortir, la Montse canvia les gasses al Tomàs mentre estan veient el programa de la Laura.
Aquest divendres, la Laura vol parlar de com arriben els medicaments als països pobres a través d'ONG's. Per parlar d'això la Laura ha convidat al Sàhara...
Les cares del Tomàs i la Montse són tot un poema...




Channing


Setmana 186

Tornar a Resums març 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar