TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 183
del 7 a l'11 de febrer 2005

.. El drama del Sibarita.-
Divendres vam deixar la Marta embolcallada de fum dins la cuina del càtering i dilluns la veiem fent el que mig Catalunya sabia que faria, és a dir: treure en David en comptes de l'Ivan.

En el moment en que ella ja és fora i té el cap d'en David sobre la seva falda, arriba en Peris, esverat, i la noia li crida que tregui l'Ivan d'allà dins.
Aleshores arriben els bombers, les ambulàncies i es fan càrrec de tot.
A en David el col.loquen en una camilla i és aleshores que la Marta s'apropa a l'Ivan amb el temps just perquè quan el noi es desperta estossegant, se la trobi al seu costat.

Doncs bé, a partir d'aquí ens hem passat la setmana entre llàgrimes i hospitals. A l'Ivan de seguida li donen l'alta, en David està més intoxicat i té cremades en una mà i se'l queden fins dijous i el pobre Pere, després d'unes hores d'incertesa, s'acaba morint.


Les responsabilitats del drama.-
En David, des del seu llit d'hospital, diu que la culpa és seva per haver marxat.
En Nelson (que és allà amb ell) diu que la culpa és seva.
L'Ivan, a la seva habitació li pregunta a la Marta què ha pogut passar perquè es veu que no entén res de res.
Però quan li donen l'alta i va a veure a en David, aquest li diu que l'olla va bullir, es va apagar el foc i el gas va continuar sortint. Aleshores l'engominat es queda com en estat de xoc perquè té claríssim de qui ha estat la culpa.

Un cop fora de l'habitació, sembla que l'Ivan li ho dirà a la Marta però tot el que diu és que la culpa és d'ell per no haver invertit més en seguretat. I quan el metge surt amb la notícia de la mort d'en Pere, el noi es posa tan frenètic que la Marta es queda mig espantada.
Això sí, ell, muts i a la gàbia.


Els damnificats pel drama.-
Comencem pel pobre Pere, que és el primer damnificat. A sobre, li han de fer l'autòpsia.
Després hi ha l'Àngels que broda el paper de dona que no s'ho sap acabar i que no sap cap on tirar i que, encara menys, sap com dir-ho a la Neus. La Montse la fa quedar a casa seva i les dues dones tenen un conversa molt emotiva al voltant de trobar-te el costat del llit buit.
Finalment serà la mateixa Montse la que, en presència de l'Àngels i en Narcís, li haurà de dir a la Neus que el seu pare és mort.

La noia, però, no s'ho creu i es monta la seva pròpia pel·lícula, això és, que al seu pare l'han canviat d'habitació i que la Montse s'ha equivocat.
No és fins dimecres que, gràcies a les bones maneres d'en Tomàs, la Neus acaba acceptant la realitat.

En Tomàs s'ha implicat tant en el drama familiar que ha tancat la fusteria per tal d'estar al costat de la família de la Montse: va a la plaça, fa el dinar amb la Teresa, renta els plats, acompanya la Neus al càtering perquè s'adoni de la magnitud de la tragèdia i aconsegueix, sense voler-ho, que la Montse se li repengi a l'espatlla per plorar, entre la tristesa i l'agraïment per tanta bondat.

Un altre és en David a qui els seus pares convencen perquè es quedi a casa fins que no estigui curat del tot.
Aquest noi s'està ensorrant per moments i li comenta al seu pare que encara no acaba d'entendre com la Marta va poder treure'l a ell i a l'Ivan d'allà dins. En Peris, per alguna raó que desconeixem, no li diu al seu fill que, de fet, a qui va treure la Marta va ser a ell i no pas a l'Ivan.
Una de les frases d'en David explica molt bé com se sent: No sé què fer amb la meva vida.

Entre els damnificats podríem també comptar l'Ivan que el ròssec de la culpa fa que s'ocupi de tot.
Es passa els dies a munt i avall fent gestions, descarregant la pobra Àngels de totes les decisions espantoses que s'han de prendre fins el punt que la dona li està tan agraïda que fins i tot li fa un petó a la mà.

La Hanna també n'és una altra. A tothora sent parlar de la mort del pare de la Neus i acaba perdent la gana de por que té de perdre el seu propi pare ara que fa tant poc que en té un.
Per animar-la, la Ceci li porta l'Alba i entre totes dues escriuen una carta a la Neus.


L'estranya parella.-
La que formen la Noèlia i la Isabeleta, que cada cop són més amigues i que finalment han decidit apuntar-se a balls de saló.
Sembla que la Lola també hi està interessada.


El tripartit.-
La Dolors confessa a la Clara que sap que en Roger ha tingut amants però que la que té ara és especial.
La dona està ja tant emprenyada que el seu marit mira de calmar les coses però, al fer-ho, fa engelosir la Carme.
I és que en Roger per més que ho provi no té el do de l'ubiqüitat i si ha de sopar amb la Consol, ha de deixar plantada l'altra i aquí cada cop hi ha més merder.

La Carme finalment gosa fer la pregunta: si esteu tant malament per què no et separes?. La resposta és claríssima, ell té un deure amb la Consol per sempre més; ella va deixar les seves aspiracions com a investigadora per posar-se a treballar i pagar-li els estudis a ell; ella es va quedar embarassada però com que no era un bon moment, va avortar, també per ell, i ara ja no pot tenir fills.
Així les coses, qualsevol li dona el passaport a la Consol.


La sospita.-
La Remei segueix sortint amb el fastigós de l'Orpinell i el dia que tots dos entren a La Fusteria tot rient, es troben la Laura que no pot fer més que quedar-se bocabadada davant la visió.

O sigui que així que té un moment, agafa la Remei i li explica què li va fer aquell home però la Remei ja ha estat alliçonada per l'Orpinell i no se la creu, ans el contrari, està convençuda que va ser ella qui el va buscar i que ara està gelosa.

De tota manera, van passant les hores i la Remei comença a dubtar de la versió del seu amant, cosa que l'home corre a corregir mirant de demostrar-li que ell no ha fet mai res que ella no volgués. I, a sobre, li dóna diners perquè li compri un llit nou al Mateu.
Realment, sembla un home enamorat i la Remei es deixa convèncer un cop més.


El plagi?.-
L'Àlex s'ha passat la setmana copiant la música d'en Gus per presentar-ho en un examen de composició.
En Paco, que el veu sempre tant enfeinat, vol escoltar el què ha fet i l'Àlex el deixa. La sentència és la següent: collons, sembla que ho hagi fet en Gus.
Aleshores sembla que el noi s'afanya a fer la seva pròpia composició i quan la té enllestida, la porta a la Mar perquè l'escolti. Quan veu que a la noia no li desagrada i que, a més, no li comenta res d'en Gus, marxa més tranquil.


La Magalí torna a rondar.-
La noia va a veure en David a l'hospital i mira d'animar-lo a tirar endavant.
Realment li diu coses molt assenyades fins que entra la Laura i en Xavi, se li en va l'olla i els fa fora de l'habitació davant l'estupefacció del pobre David que encara està massa dèbil per protestar.

Després se la torna a trobar a casa dels seus pares amb la proposta que vagi a viure a casa d'ella, ara que els seus pares marxen al Montseny. En David declina la invitació.


A en Marcel se li acumula la feina.-
Com que no en té prou en haver fotut fora la Mar, en Paco s'hi enfada per aquest motiu i en Toni també li clava una repassada en el sentit que es decideixi en el tema de sa germana.

Per cert, que ha encarregat un reportatge de l'incendi del càtering a un dels seus reporters.


Els retalls.-
En Narcís i la Neus obren l'agenda d'en Pere i hi troben un ticket que sembla per anar a recollir alguna cosa.
L'Ivan els hi llegeix la carta que ha escrit la Hanna per consolar la Neus.

La Remei i la Sussi, que s'han trobat per anar a comprar el llit d'en Mateu, veuen passar la Consol i en Roger i la Remei no se'n pot estar, li diu a la Sussi que aquest és l'home que surt amb la Carme.


La fi de tot plegat.-
Al Tanatori ja hi són tots, excepte l'Àngels que no s'hi ha vist en cor.
La Neus va a casa de la Montse a buscar-la i li dóna un paquet. Paquet que ha recollit amb el ticket trobat a l'agenda del seu pare. És un penjoll de plata que en Pere havia comprat a la seva dona per l'aniversari de casament.
Totes dues fan el cor fort i marxen cap el Tanatori a fer l'últim petó al mort.

L'Ivan es desespera en veure la desesperació de les dues dones, se li escapen les llàgrimes i està a molt poc de confessar-ho tot a la Marta.

La Magalí també és allà sense desenganxar-se ni un moment d'en David, cosa que posa molt nerviosos als Peris.

La Ceci enreda en Paco perquè acompanyi la Blanca a fer-se l'ecografia. Acaben tots dos plorant d'emoció, cosa que a la Ceci li fa molta gràcia.
La Blanca diu a les dues nenes que tindran un germanet i aleshores truca a en Fede. La comunicació és dolenta i arriba un moment en que es talla. La Blanca ha sentit com un soroll molt fort, com un tro i no hi ha manera de tornar a contactar.

En Marcel no està d'acord amb el reportatge que s'ha fet sobre l'incendi del Sibarita perquè és sensacionalista i diu mitges veritats.
Ell mateix es farà càrrec de refer-lo i ho fa a casa la Mari, mentre vigila la Desi.
En Toni li torna a insistir perquè es decideixi i quan arriba la noia, en Marcel ja s'ha decidit. Ara resulta que la veu amb uns altres ulls i la cosa acaba amb rebolcada al sofà.

Suposem que ja s'ha acabat el funeral i en David i l'Ivan es troben al Sibarita.
L'Ivan necessita descarregar-se i li confessa que des que va passar lo de la Marta que l'ha estat putejant (sic), que va agafar els diners per pagar els vestits de la Marta, que va contractar en Brian per arraconar-lo, que no li ha buscat ni un sol client i que el volia fer fora d'allà. I que, ara, amb la mort d'en Pere, ja no pot més, que vol tornar a començar, però començar completament de cap i de nou, que no només vol que tornin a ser socis a parts iguals sinó que vol que tornin a ser amics.
En David se l'escolta, derrotat, i veient com al seu suposat amic li cauen les llàgrimes.

La resposta............................dilluns.



tplana


Setmana 183

Tornar a Resums febrer 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar