TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 181
del 24 al 28 de gener 2005

.. Poques coses han passat aquesta setmana a Sant Andreu...

Per començar per alguna banda, doncs que sapigueu que la Pepita ja ha tornat tots els diners que devia a la pensió i a la Teresa.
Segons l'explica a la Neus, ha rebut les transferències que estava esperant.
Per celebrar-ho, la Pepita convida a la Neus i al Narcís a berenar.
Però abans de pagar la dona treu els diners d'una manera poc ortodoxa: estira la mà cap al darrere, i la fica en la bossa de mà d'una senyora que seu a la taula del costat, i li treu el moneder.

La Neus i el Narcís visiten la tele on sembla que la Laura ha aconseguit la feina d'hostessa.

El que ella no sap és que per Sant Andreu ronda l'Orpinell, concretament per la pensió.
La Remei es capfica amb la idea de sortir amb un home i l'escull a ell. I la veritat que tot sembla anar-hi de conya. Surten, sopen, es fan petons en públic..., com si res.
Però el Ramon els veu i el seu sentit del bé i que tot sigui correcte, el porta a advertir a la Remei dels antecedents assajadors que té aquest home. La Remei passa del Ramon olímpicament perquè a més, es creu la versió de l'informàtic de que va ser la Laura la que li va anar al darrere per donar-li gels al seu ex marit.

El que sembla que està ficat en un embolic és l'Ivan que rep la confirmació des de Milà que tots els vestits de la Marta que es van fer seran tornats a Barcelona. Així, no haurà servit de res la inversió que va fer (inversió, recordem, que sortí de diners que en un principi pertanyien al càtering).

Al que sembla que les coses li van millor és al David que aconsegueix la seva primera comanda.
Realment, l'ha aconseguit la Sussi i ella li vol fer saber al cuiner que ho poden celebrar com millor els vingui de gust als dos... La netejadora comença a despullar-se però el David la refusa.
Tanmateix, la Sussi abans de marxar del "Sibarita", es deixa les calces per allà com si hagués passat alguna cosa. I és que vol donar-li una lliçó al Brian després que ell li posés les banyes amb una altra i amb les conseqüències mèdiques que ja sabem.
I això que el Brian s'està esforçant per ser perdonat amb regals... però ella té d'altres idees.

Per cert, que el David torna a visitar a la Magalí que està a punt de rebre l'alta. Però la noia es queixa que no rep la visita dels seus pares.
David es reuneix amb el pare de la Magalí i aquest li explica que està molt enfeinat com per poder anar a visitar a la seva filla. Fins i tot li demana al cuiner que la vingui a visitar perquè ell ha de marxar de viatge tota la setmana.
David es nega a carregar amb els problemes dels altres.

Continuant amb els Peris, dir que la Carolina ha agafat varicel·la i també el Rafa. No sabem qui li ha encomanat a qui.
El Rafa ha de deixar el bar, en una setmana on ha aconseguit escoltar de boca de la Noèlia que per fi, el deixarà tranquil. Ja veurem!!

Un que està dels nervis és el Rai. Té a la Cecília massa a sobre, rebent bronques constants de la mare del Fede per no saber, segons ella, portar La Fusteria.
I ara, a més, la perruquera ha descobert que els recomptes de la caixa no quadren perquè falten diners. La Cecília està que no pot amb el Rai, però potser s'equivoca... o no!

Un comiat. L'Alba torna a viure amb la seva mare sense saber que la Blanca espera un fill. I això que el Paco aconsella a la farmacèutica que li digui, que no la tracti com una criatura. Però la Blanca no es veu amb cor de dir-li ni a ella ni al Fede en un moment que la truca des de l'India.

La Carme continua embolicada amb el Roger i que la Clara ha de mentir per ella un cop més una nit que l'Ernest i la Consol es presenten al pis buscant la Carme per anar a sopar tots tres.

Mentre l'esperen, la Carme està al CAP muntant-s'ho en la seva consulta amb el Roger.

Al dia següent, la Clara li deixa clar que comet una bestiesa i que no està d'acord amb el que fa.

 

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Pilar, propera successora de Santa Teresa de Jesús, vol intentar reconciliar al Santiago amb el seu fill. Té al Ramon en contra. Té a la Roser mosquejada. I al Santiago preocupat, perquè està menys per ell.
La Roser i el cap de seguretat parlen i ella li diu que es pensa que la Pilar ronda a un altre home per converses telefòniques que ha sentit i per les estranyes sortides que fa darrerament la seva germana. Santiago no sap si creure-la, fins que s'acaba quedant més tranquil quan la Pilar el convida a sopar.

Com ella vol privacitat, la Pilar li demana a la Roser que li deixi el pis per ella sola, però aquesta que no se'n refia gens, es presenta quan no tocava al pis i allí en lloc de trobar-se amb l'amant, es troba amb una jove noia que li sembla maquíssima.
Pilar li diu que és filla del Santiago. Clar, segons passen els minuts, més tensió a l'ambient.

Sona el timbre de la porta, i obre la Roser, I com si es tractés de la Gemio, li diu al Santiago: sorpresa, sorpresa!, aquí tens a la teva filla!!
Però la sorpresa se l'emporten les Balaguer quan el Santiago explica que l'Iris només vol els seus diners per fer-se l'operació de canvi de sexe.
Emprenyat, marxa, i l'Iris li reconeix a la Pilar que és cert, que només vol els diners del seu pare, que passa de ser reconegut com a filla per part d'ell.
La Pilar es disgusta molt.

Al dia següent, el Santiago no va a la feina. La Pilar se sent malament i a més, sense el recolzament de ningú.
Però, el Ramon canvia de parer després que ell mantingui una conversa amb la Roser que està disgustadissima amb el que ha fet la seva germana per un degenerat com és el fill del Santiago. Ramon compren que la Pilar és la seva mare, el va adoptar i sempre ha estat al seu costat en els moments més durs, i que ara ell no pot donar-li l'esquena a ella quan més el necessita.
Una nit, la va a visitar i li explica, quedant-se a sopar i tot, la qual cosa, fa somriure a la Pilar.

Qui sí té problemes és la Mari amb el Toni. La situació per la que passen és molt tensa, i s'agreuja quan troba una navalla del seu germà entre les joguines de la seva filla.
Mari esclata fent-lo fora del pis.

I és que ningú es refia del Toni: discuteix amb el David al mercat; el Peris el fa fora del bar; el Sergi i el Ramon el vigilen de prop... I ara, la Paquita, es pensa que és ell el violador.

Així li fa saber a la Mari al mercat, i a la Marta a la Pensió. Però la Marta li fa veure a la seva mare que està tan obsessionada acusant a tothom sense proves que acabarà malament.
La Paquita canvia, fins i tot, el pany de la porta per sentir-se més segura... Però realment, aquesta no és la solució, i acaba acceptant el consell de la Carme d'anar a veure a un psiquiatra que, casualment, és amic íntim de l'Ernest.

Doncs bé, el que deia... Que el Toni treu de polleguera a més d'un. La seva primera nit fora de casa la passa a un puticlub sota l'atenta mirada del Ramon. Quan comença a formar un escàndol al local, el mosso d'esquadra truca a la Mari.

L'esteticiene, pensant que ja s'havia tret un pes de sobre, intenta restablir la seva relació amb el Marcel, però la trucada del Ramon interrompeix el que semblava anava ser una nit estupenda. Mari deixa plantat a La Fusteria al Marcel i se'n va en busca del seu germà.

Mari arriba just abans que el Toni munti una escena. Ella, amoïnada, es disculpa per haver-lo fet fora de casa i li demana tota la veritat del que ha passat aquests dies, sobretot, per què el van deixar lliure.
I el Toni li acaba explicant: els diners que va aconseguir per a ella, va ser a través del narcotràfic al Brasil. La seva llibertat la va aconseguir a canvi de confessar noms i dades a la policia.
Amb aquesta delació, s'exposa a que els capos brasilers el trobin i el matin.
La Mari, clar, es queda pitjor al saber que això pot passar..., però el Toni li diu que per quan el trobin, ell ja serà mort... perquè s'està morint!!



Channing


Setmana 181

Tornar a Resums gener 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar