TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 180
del 17 al 21 de gener 2005

.. Ningú no s'explica com és que el Toni és fora de la presó, fins i tot ara sembla que pot ser sospitós de les violacions, perquè la Mari descobreix que el seu germà havia tornat del Brasil molt abans que tothom pensava.

I la darrera víctima de les violacions, la Paquita, vol fer el cor fort, però cada nit té malsons.

Un que també sembla que tindrà malsons és en Rafa; al noi li ofereixen treballar a Cal Peris, però només de mirar per la porta que hi té la farmàcia al davant... la Congregació li serveix d'excusa per refusar la feina, però la Isabeleta li va xantatge: el noi no es menjarà un "rosco" mentre no comenci a treballar.

A qui hem vist que també li agrada poc la feina és a en Brian, molt més preocupat pel que pugui pensar la gent i, de passada, per passar-s'ho bé.
Com que sap que corren rumors que posen en dubte la seva virilitat, el noi organitza una festassa -amb dones i sexe inclosos-.
El resultat és que se li encomana una malaltia venèrea, i llavors ve quan s'esbomba tot; la Susi per aqui ja no passa.

En David tampoc passa, i no està disposat a caure al parany que li ha posat l'Ivan, així que el "sibarita" comença a fer més de comercial que de cuiner.

L'Ivan, a part d'estar preocupat per fer calaix a la seva cuina "massificada", també està molt pendent de la Marta i de tenir un fill amb ella, però de moment, res de res.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

I la que menys números tenia en aquesta rifa dels embarassos, la Blanca, ara resulta que s'hi ha quedat; no vol dir-li al Fede ara que és fora, i la que s'assabenta finalment és la Ceci; aqui la veiem fent ja el paper de sogra-sogra, i com que està segura que el Fede va quedar estèril després de les galteres, li diu a la jove que ja explicarà de qui és la criatura...

Potser li aniria bé practicar el mètode "Welles", com fa la Laura abans del càsting de la tele, i comença a cridar al Francisco davant la mirada perplexa dels clients del Peris.
Però no sembla que el mètode li vagi massa bé, perquè es posa ben nerviosa i acaba fent riure tot el personal de plató, encara que una mica tallats, perquè han vist que la noia ve "enxufada" pel director, el Marcel.

Els que no es tallen un pèl són la Carme i el Roger, que ja estan jugant massa amb foc, fins que acabaran cremant-se; ja hi ha gent que els enxampa junts, i això és perillós.

La Montse comença a estar farta de la cara de la Pepita, que sembla que s'aprofita de tot i de tots i no marxa mai, i la "germana de sang" finalment se n'adona, així que marxa per evitar situacions més desagradables.






Baulena


Setmana 180

Tornar a Resums gener 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar