TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 179
del 10 al 15 de gener 2005

.. El supermegapapa angoixat

El Peris viu permanentment preocupat pel que li pugui passar a la Carolina.

Totes les festes de Nadal ha estat de mal humor i discutint amb la Cinta perquè no pot acabar de pair allò què li va passar a la seva filla.
No vol sentir a parlar d'una nova cangur i decideixen portar la nena a una escola bressol perquè no donen abast amb la feina.

El que hauria de ser un alleujament no és sinó un altre motiu d'angoixa pel cafeter: la tractaran bé a l'escola?

Cap a l'Índia falta gent!

El Fede se'n va un parell de mesos a l'Índia amb uns comiats efusius i plens de carinyo per part de tota la família.

El que ell no sap, però, és que la Blanca està embarassada. De fet, ella no ho ha sabut fins divendres quan es fa unes anàlisi perquè està molt i molt cansada.
Aquesta família no para d'augmentar!

Hi sóc, però encara no hi sóc

El Natxo ha sortit del coma i està fent rehabilitació a Sant Andreu.

La Mari està atemorida i el Ramon també està més que preocupat perquè no sap fins a quin punt el noi pot recordar la pallissa que li va donar.

La Pilar fa prometre al Ramon que s'allunyarà d'ell i que no hi tindrà cap mena de contacte.
El Ramon, obedient on n'hi hagi, va a trobar el Natxo a la seva cadira de rodes per veure què recorda i, de moment, sembla que ni el recorda a ell.

La presó no és per a mi

El Toni passa els dies a casa de la Mari intentant aconseguir "qui sap què" que l'ha de fer lliure d'una vegada per totes.

La Mari està dels nervis perquè el seu germà campa per Sant Andreu amb l'alegria que el caracteritza i això posa en perill a ell mateix i a elles dos de retruc.

Un bon vespre, després de l'habitual enganxada amb la Mari per haver sortit de casa sense avisar, el Toni es presenta tan ample a Cal Peris mentre hi ha els mossos d'esquadra.
Al Ramon se li posen per corbata perquè amb el seu company al davant no pot fer altra cosa que detenir el Toni i aquest xicot sap prou coses d'ell per a que acabi sent el segon a omplir una cel·la a Sant Andreu.
El Toni, però, li diu que el detingui i no es preocupi, que ell no xerrarà.

Si bocabadats ens va deixar en aquesta escena, més ens hi hem quedat quan, al cap de poc, el Toni es torna a presentar a Cal Peris i, veient l'esglai del personal que creu que ha tornat a escapar de la policia, diu més tranquil que un pernil que la policia l'ha deixat en llibertat.

És a causa del "qui sap què"? Els ha hipnotitzat? Els ha subornat a tots amb els diners que la Mari va portar d'Andalusia? Qui lo sa?...
Segurament nosaltres la propera setmana ;-)

Tornant a aprendre a viure

La Paquita ja és a casa i intenta recuperar la seva vida després de la violació.
Es fa la forta i malda per assumir les rutines diàries però un fet tan traumàtic com el que ha patit sempre passa factura. No pot dormir a les nits i, les poques estones que ho fa, té malsons en els que torna a veure el seu violador.


El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Es reafirma obsessivament en que va ser violada per l'Ernest a pesar que la policia li diu que el metge té una coartada (falsa però la policia no ho sap, tot s'ha de dir) i que tothom li assegura que l'Ernest no pot ser el violador.
S'entesta a buscar proves que corroborin la seva teoria i fins la Marta li acaba dient, en una conversa força dura, que hauria d'anar a buscar ajut en un psicòleg.

S'ha acabat la tranquil·litat, senyor fuster

La Clara comença a pensar que no pot continuar vivint de gorra a Sant Andreu i li demana al Tomàs que li compri la seva meitat del negoci.

El fuster no ho pot fer perquè no té prou diners i llavors la Clara li diu que tornarà a treballar a la fusteria portant els comptes perquè necessita una feina.
Al Tomàs els pèls se li posen de punta perquè creu que no suportarà treballar amb ella per la seva rigurositat i l'ordre en els papers i per l'ús de l'ordinador.

El Narcís li fa veure que només li fan por els canvis i que les coses noves es van aprenent amb paciència i bona voluntat.

De fora vindran que de casa et treuran?

La Montse cada dia està més mosca amb la Pepita que sembla que no té cap intenció de tornar a Mèxic.
De fet, l'estan mantenint i vestint a casa però a la Teresa això li sembla ben normal i la Montse no fa res més que donar-se cops de cap contra la paret.

Després de la gresca sempre arriba la penitència

Per desmentir un rumor que corre per Sant Andreu sobre l' homosexualitat del Brian, el metrosexual proposa organitzar una festa amb unes quantes noies a veure qui és el primer que se n'endú una a l'hort.

A la festa hi ha el Nelson, el Rai, el Brian i el Rafa que s'ha hagut d'empescar un viatge fantasma a Saragossa per a que la Isabeleta no sospiti.

La festa comença a La Fusteria i al Brian li falta temps per a quedar com un home amb una de les noies.
L'euforia del moment fa que vulguin acabar la festa a Salou i el Rafa els deixa (després de fer-se pregar molt i molt) la furgoneta perquè ell té feina allí amb la Noèlia que ha aparegut per sorpresa a La Fusteria.

L'endemà al matí el Rai amb unes quantes copes de més, té un accident al topar frontalment amb el cotxe del Santiago.

El resultat de tot plegat és que el Rafa perd la feina, la Isabeleta està més enfadada que el Rajoy amb el Pla Ibarretxe ( i això que no sap pas ni una dècima part de la història) i la Noèlia ha de sentir per enèsima vegada la veu del Rafa dient-li que el seu "rotllet" no pot continuar.

T'estan fent el llit i tu vius a la lluna de València

El David cada dia està més putejat al Sibarita però ell ni se n'adona.
Per aquelles casualitats de la vida, darrerament al negoci només hi ha comandes de menjar preparat de pa sucat amb oli. Moltes i moltes comandes, tantes que la cuina treu fum i no dóna l'abast.
Sort que ell no té cap comanda perquè sinó no tindria on fer-la.
Innocent, el noi
:-(


Casablanca


Setmana 179

Tornar a Resums gener 2005
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar