TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 162
del 28 de juny al 02 de juliol 2004

Capítol 803 (dilluns 28/06/04)
Capítol 804
(dimarts 29/06/04)

Capítol 805
(dimecres 30/06/04)
Capítol 806
(dijous 01/07/04)
Capítol 807 (divendres 02/07/04)


.. Aquesta setmana la Remei decideix per fi què fer amb els diners que li van portar el Reis.
El Paco ha rebut un xec del Pinyeiro de Costa Rica de 18.000 €uros i vol començar el negoci associat amb ella ràpidament. La noia li diu que endavant però no es presenta en el moment de formalitzar la societat.
Després de donar-hi moltes voltes la Remei ha decidit que és millor per a ella i el seu fill tornar els diners al Harrison i viure tranquil·la treballant a la pensió.

El Paco, quan veu que ja no pot muntar el negoci, dóna el xec a la Ceci com a bestreta dels diners que ella li va deixar.
Aquest parell estan com a gat i gos però... diuen que de l'odi a l'amor només hi ha un pas.

La Clara també ha pres una decisió important, es vol enrotllar amb el Rai tot i que reconeix amb la Núria que no n'està enamorada. La Clara està bé amb el bàrman i ja té ganes de treure el ventre de pena d'una vegada. Ja veurem en què queda tot.

La Blanca s'ha fet fonedissa per Montblanc i el Fede no aconsegueix posar-se en contacte amb ella. Aquest xiquet sempre vol el que no té, quin parvulet!

La Pilar va de mal a pitjor i fa testament deixant la casa a la Desi perquè pensa que el Ramon s'ha comportat com un mal fill.
Un desmai causat per una baixada de pressió la du de pet a l'hospital i allí la va a veure un Ramon desconegut, amatent, sol·lícit i preocupat per la seva salut. La Pilar sembla reviscolar.

La vida de la Paula amb el Manel és plàcida i tranquil·la. Ell treballa i ella sembla que ha oblidat la seva "tirania" al Centre d'Acollida.
Fins accepta la companyia de la Paquita com una cosa ben normal. Veure per creure!

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

El Manel es decideix a demanar a la Paquita que visquin junts perquè l'estima i vol caminar al seu costat ara que ja té moltes coses assumides. La Paquita ho accepta encantada i arriba a pronunciar un sí ràpid i rotund quan el Manel li proposa si, amb el temps, voldria ser la seva dona.

El judici de la Teresa s'apropa i ella ho vol tenir tot enllestit per si de cas... Reconeix davant la Clara que li sembla que no podrà suportar anar a la presó però que aquesta possibilitat ja la va sospesar abans d'ajudar l'Alfons a morir i que ara només li cal esperar el resultat de tot plegat.

La Laura i el David acaben signant els papers de la separació tot i que en algun moment ha semblat que la noia baixava la guàrdia. El David li demana per enèsima vegada que ho tornin a intentar perquè ell l'estima però no ha aconseguit que la Laura acceptés.

La Mar i el Gus tornen a estar junts després de reconèixer que, a pesar de tot el que ha pogut fer l'un i l'altra, s'estimen.

La Lola no ha tingut tant d'èxit amb el seu ex. Quan li diu al Nelson que encara l'estima i que voldria tornar a començar la relació ell li diu que ja és massa tard, que ell ja es va cansar i que tot es va acabar per sempre.

La Marta i l'Ivan ja estan arreglant el pis per poder anar a viure junts.
L'Àngels li ofereix feina al seu taller per anar fent pràctiques mentre comença els estudis de disseny. La noia accepta encantada.






Casablanca


Setmana 162

Capítol 803 - Capítol 804 - Capítol 805 - Capítol 806 - Capítol 807 -

Tornar a Resums juny 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar