TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 161
del 21 al 25 de juny 2004

Capítol 798 (dilluns 21/06/04)
Capítol 799
(dimarts 22/06/04)

Capítol 800
(dimecres 23/06/04)
Capítol 801
(dijous 24/06/04)
Capítol 802 (divendres 25/06/04)


.. El Xavi marxa amb son pare després de la revetlla de Sant Joan havent donat un bon ensurt a la Cinta amb un petard.
La dona del Peris ha d'anar a l'hospital a causa de la caiguda però sembla que tot plegat no ha tingut conseqüències físiques en la nena que espera.
La Cinta, però, està força tova i no para de pensar i somniar amb la Laura.

El Xavi i el Peris han intentat apropar el David i la Laura però la noia està força ressentida per la infidelitat del David i la pèrdua de la pàtria potestat del Xavi no l'ajuda gens a pensar en positiu.

La Pilar no troba cap motiu per continuar vivint. La Roser busca el Ramon a Lleida, a casa del seu tiet, per veure si la pot animar una mica però el noi va marxar abans de Nadal perquè deia que ja n'estava tip del bar i de tot plegat. Ningú sap on para i això acaba d'enfonsar la Pilar que pensa que es un desagraït.

La Paula torna a casa amb el Manel. Ell ha trobat feina en una immobiliària ensenyant pisos i sembla que té moltes ganes de que tot torni a anar bé.
El Manu no està d'acord amb la decisió del Centre d'Acollida i regala un mòbil a la Paula perquè el pugui trucar sempre que el necessiti.
La Marta també posa en dubte que el Manel estigui recuperat però la Paquita està segura que tot anirà bé. Reconeix davant la seva filla que encara l'estima i vol que les coses li surtin bé d'una vegada.

L'Ivan i el David continuen endavant amb la seva empresa de catering i incorporen el Nelson a la plantilla per tal que pugui ajudar el David.
La Marta ja ha liquidat la botiga i s'han de començar les obres. Sembla que tot va força de pressa perquè també han trobat un piset, facilitat pel Manel, on la parella Marta-Ivan està decidida a començar una nova vida.

Per ràpida la Clara, però. Divendres passat acomiada el Dani dient-li que l'estima però no pot estar amb ell pels problemes derivats de la seva malaltia i aquest dijous cau rendida als encants del Rai. Aquesta Clara no hi ha qui l'entengui.
Un fuster li proposa comprar la meitat de la fusteria però no arriben a un acord amb el preu i, de moment, no es tanca el negoci.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Núria continua amb el Víctor enganxat com una paparra implorant la seva companyia i, com és habitual darrerament, necessita l'ajut dels altres per a fer-lo fora del seu costat.

La decisió del Fede de deixar la Blanca perquè ella vol tirar endavant l'adopció fa enfadar tots els familiars.
La Ceci fins i tot marxa del pis on ara hi torna a viure el Fede després de dir-li que és un immadur, que no sap què vol i que fa patir a tothom.
La Blanca es pren un respir i va a passar uns quants dies amb els seus pares a Montblanc.

L'ambient a la fonda està força animat. La Ceci hi ha llogat una habitació i el fet d'estar a prop del Paco porta un seguit de situacions esperpèntiques.
La Remei no està per la feina amb tot l'afer del Harrison i la Paquita l'ha de cridar a l'ordre més d'una vegada. Això enutja la noia i propicia que sigui receptiva a les propostes de negocis del Paco.
Quan aquest "jeta" s'assabenta dels diners que té la Remei, ella mateixa li ha explicat per a desfogar-se, l'entabana amb promeses i imatges ideals per a que els inverteixi en el negoci de les cites. D'entrada la Remei s'hi nega en rodó però ja sabem com en pot ser ell de persuasiu i ella de fleuma.

El judici de la Teresa serà d'aquí a dues setmanes i ja comencen a preparar la defensa.
La Montse s'enfronta a un seguit de contradiccions ara que tot plegat comença a fer-se més real. La Teresa l'entén però li diu que si arribés a estar en la situació en que es va trobar l'Alfons seria a ella a qui demanaria ajut i espera que la resposta de la Montse fos la mateixa que la que va tenir ella amb l'Alfons.
La Montse està feta pols.











Casablanca


Setmana 161

Capítol 798 - Capítol 799 - Capítol 800 - Capítol 801 - Capítol 802 -

Tornar a Resums juny 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar