TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 160
del 14 al 18 de juny 2004

Capítol 793 (dilluns 14/06/04)
Capítol 794
(dimarts 15/06/04)

Capítol 795
(dimecres 16/06/04)
Capítol 796
(dijous 17/06/04)
Capítol 797 (divendres 18/06/04)


.. La Blanca, després de molts dubtes i vacil·lacions, veu clar que el Fede no canviarà d'idea i que ella tampoc és a temps de fer marxa enrera perquè ja sent la Hanna com a filla seva i no hi vol renunciar.
Quan explica al Fede la seva decisió de continuar endavant amb l'adopció, ell li diu que l'estima moltíssim però que recollirà les coses que té a casa i deixarà el pis on vivien els dos.

Ara ja sabem d'on van sortir els diners que la Remei va trobar en un calaix de la tauleta de nit de la pensió. El "Harrison bomboner" els va agafar de la seva empresa (amb la intenció de reposar-los) i va fer que la Alícia, la seva companya sentimental, els deixés a l'abast de la Remei per a que contribuïssin a l'educació del fill que tenen en comú.
Ara el Harrison està acusat de desfalc i espera un judici. L'Alícia demana a la Remei que li torni els diners que va deixar "oblidats" a la pensió per a poder salvar el Harrison de tot aquest merder però la Remei li diu que no els hi pot tornar perquè no els té.

El Dani acaba els encàrrecs que té pendents a la fusteria, la Clara acomiada definitivament el Manel (que no li retreu res i li agraeix l'oportunitat que ha tingut fins ara) i diu al Narcís que quan trobi un nou fuster que es pugui posar al front del negoci l'avisarà per recomençar la feina.

Abans de marxar cap a Cardif el Dani aconsegueix que la Clara li expliqui d'una vegada què ha passat entre els dos. Ella li diu que no s'agrada, que no pot superar el que li ha passat, tot i que encara estima el Dani. Els dos han canviat a causa de la malatia i la Clara creu que han de tornar a començar de zero cadascú per la seva banda.
El Dani li diu que si s'hi repensa, si el vol veure, si el necessita, només cal que el vagi a trobar.

Al David el superen els problemes: la separació de la Laura, la Marta li ha explicat que va avortar perquè el fill que duia podia ser seu, no troben cap local per a muntar el negoci i tenen dos comandes pendents... i el noi s'enfonsa. Diu a l'Ivan que deixa el negoci perquè tot el que toca ho fa malbé i no se'n surt de res.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Marta decideix tancar el seu negoci i oferir el local a l'Ivan i al David per a que puguin muntar el seu servei de catering.
No pot suportar veure el David derrotat i sense ganes de tirar endavant. Li confessa que si ell està malament, ella també ho està.
I l'Ivan, com sempre, a la figuera.
Els nois intenten fer front a les dues comandes que tenien pendents amb els mitjans que, ara per ara, són al seu abast. La Teresa els dóna un cop de mà amb les seves croquetes.

El Narcís i la Neus, després d'uns quants malentesos, tornen a engegar la seva relació. Ara sembla que tenen clar que abans de pensar a tornar a viure sols han d'aprendre a viure junts.
La Montse, aconsellada pel Pere que també ho va fer amb la Neus, incapacita el Narcís per tal que ningú es pugui aprofitar de la seva bona fe en els temes econòmics.
Els tràmits per a incapacitar el Narcís deixen la Montse feta pols perquè representa que ella el denuncia i el Narcís ha de passar per les mans d'un forense i un jutge.

El Marcel marxa a Paris però promet a la Núria que tornarà aviat. El seu allitament no ha estat la solució definitiva per a la reconciliació però els ha apropat força i la Núria no perd les esperances.
Per la seva banda, el Víctor ha trencat definitivament amb la "Carinyu" després d'explicar-li tota la veritat i fins ha perdut la feina. Implora a la Núria la seva companyia però ella no en vol saber res.

L'estat de la Pilar es deteriora dia a dia i la Roser acaba cridant un metge que ho vol solucionar amb vitamines.
L'exfarmacèutica no creu que aquest sigui un bon remei i intenta contactar amb el Ramon per a que li pugui donar un cop de mà amb la Roser. Però el Ramon està il·localitzable perquè des de Nadal que no s'apropa pel bar un treballava.

La Laura vol signar els papers de la separació del David ben aviat i li diu que no es vol quedar el cotxe i que li tornarà els diners que van posar els Peris com a regal de noces.
El David no ho vol acceptar però la Laura no li deixa cap opció.



Casablanca


Setmana 160

Capítol 793 - Capítol 794 - Capítol 795 - Capítol 796 - Capítol 797 -

Tornar a Resums juny 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar