TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 141
del 26 al 30 de gener 2004

Capítol 698 (dilluns 26/0104)
Capítol 699
(dimarts 27/0104)
Capítol 700
(dimecres 28/01/04)
Capítol 701
(dijous 28/01/04)
Capítol 702 (divendres 30/01/04)


.. Aquesta ha estat la setmana de l'Ivan, sense cap mena de dubte. Com aquell que no vol la cosa i amb un treball de "formigueta" impecable s'ha endut tres noies a l'hort.
Primer aconsegueix que la Remei entri a formar part del seu negoci d'especulació immobiliària com a sòcia capitalista i sense constar en la societat que ha muntat.
Després obté l'aval de la Núria per aconseguir una hipoteca del banc i, divendres, aconsegueix el somni de la seva vida: tenir la Marta rendida als seus braços al provador de la botiga.
Si és que no hi ha com ser constant. ;-)

Al David, per contra, la sort li comença a girar l'esquena. La seva fulgurant ascensió a cap de cuina de Can Solsona es veu força amenaçada per un seguit de contratemps culinaris. Algú li està fent el boicot a dins la cuina i ell, que mai s'ha distingit per ser un Holmes, li endossa la responsabilitat al Leo que flipa en colors quan sent les acusacions.
L'amo de Can Solsona deixa ben clar al David que si no espavila a fer-se respectar i acaba amb tots aquests incidents, l'acomiadarà.

La Laura també té problemes amb el seu "ex" que no para d'interferir en l'educació del Xavi i reclama més hores de visita de les que el jutge va estipular quan es van separar.

Però el rei de la setmana negra ha estat el Marcel que l'acaba amb una descomunal pallissa i dins d'una ambulància.
Pitjor hauria pogut acabar si no hagués intervingut el noi que l'ha estat seguint des que el reporter va començar a treballar en el cas. El xicot s'ha presentat amb una pistola i ha fet fugir els tres "matons" que havien pres el cos del Marcel per una pilota de futbol de 3a. regional.
El comissari Gil ha sigut qui, després que el periodista li digués que coneixia les seves implicacions en el cas Duran, ha muntat tot aquest mullader.
Ja veurem què n'opina de tot plegat el senyor pare del Marcel.

La Clara sembla haver trobat el camí per superar la seva malaltia i, de retruc, per vèncer la mena d'animadversió que darrerament sentia vers el Dani.
Una xerrada amb l'Eva, la noia a qui van fer una mastectomia fa un any, li aclareix molts dels dubtes i les pors que fins ara tenia.
El Dani, que havia acabat esgotant la molta paciència que ha gastat aquests dies, es torna a sentir l'home més feliç del món.

Un altre home que toca el cel amb les mans és el Manel. Després del primer encontre sexual amb la Paquita (post-mortem de la Vicky) retroba les forces perdudes i es veu capaç d'encarar-se fins i tot a un fricandó que, tot sigui dit, li surt d'allò més malament.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

És gràcies a la Paquita i a la seva amistat amb la Clara que el Manel té feina a la fusteria del Dani.
Els encontres de la parella sovintegen i arriben fins al punt que el Manel li diu a la Paquita que vol estar al seu costat i l'estima.

El Fede, que no creu en la maledicció anglosaxona del divendres 13 i l'ha escollit per a casar-se, s'acaba fent la prova de fertilitat a instàncies de la Remei i ha d'afrontar una terrible veritat: els seus espermatozous ja no són els que eren després de les galteres.
Fidel a la seva manera de ser, s'acoquina quan és el moment d'explicar-ho a la Blanca.

A casa del Gus no caldrà que lloguin els "Cazafantasmas" perquè la portera de la finca ha resolt el gran misteri dels sorolls: el pis de dalt està llogat a un home que l'utilitza, de tant en tant, com a "picadero".
El Gus, després de saber la veritat, decideix aprofitar la informació en benefici propi perquè és ben conscient que la Mar només comparteix pis amb ell per no abandonar els fantasmes. El músic es munta un CD amb sorolls diversos del més enllà i la fa servir quan a ell li sembla convenient.

Els Peris s'han passat tota la setmana tristos i apagats perquè la Cinta havia decidit perdre el fill que esperava. Ella no es veia en cor, a la seva edat, de tenir un nou fill pels riscos que comporta i, tot i que el Peris el desitjava amb totes les seves forces, ell estava disposat a donar suport a la Cinta en la seva decisió.
Al final, en la clínica on la Cinta té hora per l'avort, ella decideix tirar endavant l'embaràs amb totes les conseqüències. No cal dir que al Peris no li molesta en absolut el canvi d'opinió de la seva dona.



La conversa inacabada de la setmana:

El pare del Xavi té la brillant idea de regalar un mòbil al seu fill tot i que sap que la Laura s'enfadarà.
El gran consell que dóna al seu fill és que l'amagui per tal que sa mare no el vegi. No content amb això, hi afegeix una altra "perla":
-"Te l'amagues (el mòbil) a la motxilla i així jo, a l'hora del pati, et podré trucar"
El Xavi, angelet, somriu feliç però potser li hauria hagut de contestar:
-"Sí home, i què més... O em mata ma mare si me'l troba o em mata la mestra si me l'enxampa. T'has begut l'enteniment o què?".



Casablanca


Setmana 141
Capítol 698 - Capítol 699 - Capítol 700 - Capítol 701 - Capítol 702 -

Tornar a Resums gener 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar