TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 176
del 6 al 10 de desembre 2004

.. Com s'ha de començar per alguna banda, doncs que sigui per la Montse i el Sàhara. Aquest intenta recuperar l'amor de la perruquera però ella no està disposada a cedir ni un mil·límetre.
S'escolta a la Pepita que li diu que més val viure un amor encara que la cagui després, que no viure cap. I ni això, ni el fet que el Sàhara es presenti a casa de la Montse declarant-se com un boig enamorat davant de tota la família, fa que ella canviï d'opinió.

De fet, el Sàhara té moltes persones en contra: el Narcís no vol saber res d'ell i pensa que és dolent; la Teresa tampoc el veu amb bons ulls; i el Tomàs, què dir??

Clar, que aquest té l'ajuda de la Teresa i la Pepita que l'aconsellen que per desfer-se del germà el millor és que el suborni amb una bona quantitat de diners.
Tomàs així ho fa però el Sàhara no accepta l'oferta.
De totes maneres, el fuster també rep el suport de l'Ivan, però aquest li ofereix després que l'altre l'avali en el tema del càtering.

Però el Sàhara no llença la tovallola tan fàcilment i ho torna a intentar. Quan la Montse va a entrar al seu portal, ell l'atura i es torna a declarar, besant-la apassionadament, però rebent com a resposta d'ella una bufetada. Ell repeteix el petó i ella repeteix la bufetada. Sàhara li diu que no l'importa rebre-les sempre que siguin per besar-la, i Montse, farta, l'amenaça amb trucar a la policia si la continua seguint.

Respecte a l'Ivan, al final com he dit, aconsegueix l'aval del Tomàs. Té molts plans per reformar el "Sibarita", i també es surt amb la seva quan el David després de veure's presionat per la Marta, el Nelson i el Peris, accepta posar diners per ampliar el negoci.
La cosa queda que es fan dos línies de cuina, una sofisticada portada pel David, i una altra més industrial portada per l'Ivan.

Per altra banda, l'Ivan està confiat que la Marta es quedarà embarassada aviat, perquè ell no sap que ella es pren la píndola anticonceptiva. Una nit que ell està caxondo, ella acaba cedint a les seves carícies però se'n va oblidar de prendre's la píndola.
Al dia següent, visita a la Carme perquè li recepti la pastilla del dia del endemà.

Ja que estem al ambulatori, la Daniela, la visitadora mèdica, tempta a la Carme perquè participi a l'estudi d'un medicament, el mateix que fa la Consol.
Carme accedeix i a la seva companya li sembla molt bé que entri en aquest joc.
Però la Carme, repassant els casos de la Consol, se n'adona que no estan inclosos els informes dels pacients que no han reaccionat bé al medicament, com el cas del Francisco que no va reaccionar gens bé. A la Carme això no l'agrada i li comenta a la Consol que ho justifica com si res, ressaltant que per l'estudi els casos aïllats com el del Francisco no valen la pena esmenar-los.

A la Carme no li sembla bé i la Consol li explica a la Daniela que corre a visitar a la metgessa amb el fi de fer-la canviar d'opinió. Per això l'ofereix una convenció llampec al Brasil durant una setmana amb totes les despeses pagades i un avançament del sou més les primes adients abans que s'acabi l'any. Però la Carme ho refusa segura del que no vol fer.

Quan la Carme li vol comentar a l'Ernest, veu en la sala d'espera al seu home misteriós de Figueres i el va a saludar molt emocionada.
Mentre parlen, la Consol surt de la seva consulta i s'agafa a ell, i li presenta a la Carme com el Roger, el seu marit. La cara de la Carme és tot un poema.

L'Ernest no aixeca cap. Davant la negativa de la Paquita a donar-li una nova oportunitat, ell la comença a trucar a la pensió sense dir res.
Paquita està segura que és ell, però la Remei no ho veu tan clar.

L'Ernest intenta oblidar a la seva estimada bevent. S'emborratxa a un bar on un dels cambrers truca a la Marga perquè se l'endugui. Però el metge la menysprea i la deixa en ridícul en totes i cadascuna de les seves paraules. Li diu que ella és una puta i no una amiga, i l'ofereix diners.

Marga ho aguanta tot fins un punt, i se'n va a veure a la Paquita a la pensió. Intenta convèncer-la que l'ha de donar una oportunitat a l'Ernest, que està molt enamorat d'ella però de res serveixen les seves paraules. Només aconsegueix una cosa, que la Paquita se n'adoni que la Marga està enamorada de l'Ernest. Al final, li tanca la porta als morros.

Però l'Ernest torna a emborratxar-se, aquest cop a la mateixa consulta del CAP i és enxampat per la Susi a la que fa fora.

Després del regal que el Brian li va acceptar, el Lluís cada cop està més il·lusionat i emocionat amb la idea de que té alguna possibilitat amb el metrosexual. És per això que un dia, després de sortir de les dutxes al gimnàs, quan el Brian li demana que li passi la tovallola per l'esquena, el taxista no se'n pot aguantar més i el fa un petó que el Brian refusa. Li diu que com amics el que vulgui però que no li va el rotllo gai.
Però el Lluís li comenta que ell creu que sí.


Festa Major de Sant Andreu de Palomar 2004

BONES FESTES 2004-2005

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La jugada del Paco de posar malalta a la Cecília sembla haver-li sortit rodona. Se l'emporta al pis d'ella, ja arreglat, i està tant i tant per ella, que s'acaba ficant al llit i fan l'amor.

D'aquesta manera, al cap d'uns dies, el Paco es troba ficat al llit amb febre. La Cecília que s'ha recuperat, el cuida però el Paco que no deixa d'insistir perquè repeteixin polvo, no sé si delirant o conscient, l'explica que la jugada l'ha sortit rodona. Que ell volia que el Fede tornés a ser el Rei de casa seva, i treure-se'n a la Cecília del damunt.
La perruquera no dóna crèdit al que està sentint.

El Francisco reparteix de mica en mica els papers pel pessebre vivent. I el que vol és realisme absolut, per això decideix que el millor és aconseguir animals vius. A més, entre la Remei i la Lola hi ha un petit conflicte per decidir quina de les dues farà d'Àngel. El Francisco ho veu clar, aquella de les dues que aconsegueixi abans un animaló, tindrà aquest paper.
La Noèlia, s'acosta a una de les reunions del grup teatral dient que ella podria aconseguir un bou perquè té uns tiets amb una granja. I diu que el millor és que el Rafa es passi per la farmàcia per ultimar els detalls.
Però aquest es nega a veure a soles a la noia.

La Noèlia que està decidida a fer el que calgui per aconseguir al Rafa, l'acaba anant a veure a la feina mentre ell carrega la furgoneta amb caixes.
Quan va a ficar l'última, veu a la Noèlia dins. Ella l'agafa per ficar-lo també a la furgoneta, tanca les portes i s'enganxa al Rafa que acaba sucumbint a la tentació i allà dins fan l'amor.

La Roser culpa encara al Santiago de ser el responsable de la fugida del Tito, el seu lloro. Ell s'ofereix a fer cartells per buscar-lo, i un cop impresos els pega per tot Sant Andreu.
La Roser col·labora i entra a la perruqueria per deixar un. Aquí es troba a la Mar a la que li demana que li faci una tirada de cartes per poder trobar al lloro. Mar ho fa i l'explica que podria estar al parc.
La Roser se'n va cap allí buscant-lo i seu en un banc per esperar que aparegui.

Però passa el temps i la Roser no torna a la parada. La Pilar s'amoïna per ella i amb el Santiago, se'n van a buscar-la. A Cal Peris coincideixen amb la Mar que els explica el que va passar abans i la parella marxa cap al parc on es troben a la Roser asseguda al banc sense poder moure's: el banc estava recent pintat i la dona s'ha quedat enganxada.
A grans mals, grans remeis! El Santiago l'agafa i estira tant d'ella que la faldilla de la Roser es queda enganxada al banc i la dona es queda en "paños menores".
Un altre motiu de conflicte entre la Roser i el cap de seguretat a qui acusa d'haver-la remirat i tocat aprofitant l'ocasió. El Santiago intenta, fins i tot, donar-li els diners perquè es compri una faldilla nova, però res.

Quan ell marxa del pis de les Balaguer, li cau sense que se n'adoni, la cartera al terra i la Roser quan la troba, veu la foto del Santiago amb la dona i el fill. Sense perdre temps, li explica a la Pilar que més tard, li demana justificació al Santiago.
Aquest explica una trista història del seu fill mort per culpa d'una malaltia que la Pilar es creu.

Acaba la setmana això sí, sense que el Tito aparegui.

Per posar fi al resum, tema Magalí/els Peris.
La noia llença a la paperera del saló dels Peris (la típica paperera de saló que tothom té a casa), la capsa dels medicaments que li van receptar després del brot psicótic que va patir. La Cinta ho troba, llegeix el prospecte i s'assabenta de tot.
Ho corrobora parlant amb el David que l'explica les circumstàncies per les que li van receptar allò.
Cinta agafa desconfiança amb la Magalí i comença a estar més a sobre de la Carolina que de costum.

La noia, a més, adverteix que els seus pares arriben del Montseny. La Cinta, per assegurar-se que pot quedar-se tranquil·la deixant a la seva filla en mans d'algú com la Magalí, parla amb la Carme que l'explica que si és el primer cop que té un brot d'aquest tipus no passa res si amb el temps no li torna a passar. Però si ja l'ha passat abans o li passés més endavant, aleshores es podria tractar d'algun tipus de malaltia mental més greu.
Quan arriben els pares de la Magalí, la Cinta els explica el que li va passar a la seva filla. Ells no sabien res i decideixen no dir-li res a la Magalí de moment. La Cinta els hi pregunta si abans no li havia passat res similar i els pares diuen que no.
Però quan son fora de Cal Peris, veient com la Magalí es cuida de la Carolina, el pare li comenta a la seva dona que li havien d'haver explicat un succés més lleu que la noia va patir fa uns anys. La mare li treu importància perquè ho va justificar com una mena d'estrés per la selectivitat.
Però el que és cert és que mentre la Magalí es cuida a la Carolina, ella a vegades, sembla com si visqués en el seu propi món, sense que la resta se n'adoni de res.






Channing


Setmana 176

Tornar a Resums desembre 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar