TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 173
del 15 al 19 de novembre 2004

.. El passat que torna.-
La Marta comença la setmana en estat de xoc emocional i per la por que l'Ivan descobreixi el seu passat.
És tant el cangueli que va a veure l'Ernest per dir-li que, apart del fàstic que li va fer, no li digui a ningú, cosa que l'Ernest no tenia cap intenció de fer.

L'Ivan s'estranya molt de la vehemència amb que la seva xicota insulta al metge i la va burxant perquè li expliqui què passa exactament.
I finalment, el dimecres, la Marta confessa.

La primera reacció del noi és no voler-li agafar el telèfon i esbroncar-se amb déu i sa mare.

Aleshores la Paquita li fa veure que si és difícil per ell, encara ho és més per ella.
I no sé com s'ho fa que al cap de 24 hores, l'Ivan ja torna a ser al llit de la Marta com si no hagués passat res. Això sí, li diu (per segona vegada en aquesta setmana) que vol tenir un fill. I això té una pinta de xantatge brutal.

La Núria i les seves circumstàncies.-
Després de patir durant uns quants dies pensant que el director de l'escola era un assatjador sexual, la Núria s'assabenta, per la Rosa, que l'home és gay.
Sembla ser que li donaran la feina de mestra i que la que anirà al carrer serà la Rosa perquè ha quedat una mica desfasada.

Pel que fa a en Marcel, la noia s'adona de les maniobres de la Mari i mira d'agafar-s'ho amb filosofia.
Això sí, durant la inauguració de la pelu, la Núria aprofitarà que en Marcel està estirat en una camilla i amb una tovallola a la cara per fer-li un petó als llavis.

En Fede i les seves.-
Ha tornat a fer el que li ha recomanat en Paco. Ara, en comptes de comprar caríssim i oblidar-se de lo essencial, ha comprat tan barato que la Blanca li pregunta si ha recollit la fruita del terra del súper. En Fede es fa l'ofès dient-li que no està mai contenta i sembla ser que se sortirà amb la seva.

Una altra violació.-
Doncs això. Aquest cop no és ningú que coneixem. Sabem que ha passat ( a 'Nou Barris') perquè en Ramon li comenta a l'Ernest un dia que es troben a La Fusteria.

Els futurs musics.-
La Mar ha portat la cinta que ha gravat la K i en Manu a Els Pets i ha quedat amb en Gavaldà per tal de veure'ls en directe.
Amb aquest motiu s'organitza una altra vetllada musical a La Fusteria. El local s'omple però en Gavaldà no apareix per enlloc i aquells dos comencen el seu concert.
Però la K no el pot acabar perquè li agafa un atac de por quan veu entrar un home.
En Manu segueix sol i a final de setmana, l'home que va espantar la K es presenta a Cal Peris per tal d'oferir-li una feina de guitarrista suplent a en Manu que, esperonat per la K, acaba acceptant.
En Peris no s'ho agafa gaire bé.
La K ha decidit que no vol tenir més por i anirà al psicòleg.

En David i la Magalí pastillera.-
En David se'n va cap a casa per disculpar-se amb la Magalí.
Teòricament, els Peris no han de tornar fins la mitjanit o sigui que de les disculpes passen al sofà i allà els enxampa la Cinta que, molt discretament, tanca la porta després d'haver creuat les mirades amb la cangur i sense que en David s'hagi adonat de res.

El divendres la Magalí s'empastilla i una amiga la porta en cotxe fins el garatge de casa de l'amiga en qüestió. La Magalí li diu que es troba bé i que s'arribarà a Cal Peris.
Mentre l'amiga se'n va cap a una banda, ella se'n va cap a una altra i aleshores comença a sentir passes.
S'espanta molt per lo del violador i arriba sense alè a la porta del bar, cridant i picant com una boja.
Al mateix temps que surt en David, apareix en Tomàs amb els estris de pesca i la noia es posa histèrica en veure'l dient que la volia violar.
En Tomàs es queda bocabadat mentre la Magalí s'excita fins el punt que tampoc vol que la toqui ni en David i el noi s'adona que ha pres alguna cosa.

L'Ernest que rep per totes bandes.-
No només ha de sentir a la Marta, sinó que la Paquita també passa pel CAP per donar-li l'oportunitat de que s'expliqui. Tot i l'explicació i les mostres de penediment del metge, la Paquita li deixa clar que sempre més el veurà com l'home que va pagar per ficar-se al llit amb sa filla.
I per acabar-ho d'arrodonir, un cop l'Ivan s'ha assabentat de tot, també el passa a veure i engrapant-lo per la bata li deixa anar uns quants insults i amenaces.

La persecució implacable.-
La Mari és "inasequible al desaliento". S'ha passat la setmana fent magarrufes a en Marcel i provant d'emportar-se'l al llit amb l'excusa de fer-li un massatge a l'esquena que té molt malament per culpa de l'ordinador.


El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Finalment, a la inauguració de la pelu, el convenç perquè s'estiri a la llitera. Representa que s'hi passen un munt d'estona.
Ja només queda la Núria i la Montse. La Núria va cap dins a buscar la bossa i es troba en Marcel tot sol i aparentment adormit i no pot evitar la temptació de fer-li un petó. En Marcel somriu i pregunta (amb la tovallola cobrint-li els ulls): A què jugues, Mary?.
La Mary ho ha vist i ho ha sentit, la Núria se la mira quan marxa i la Mari aprofita que la Montse també se'n va per no desmentir-li a en Marcel que el petó era d'ella.
La cosa s'acaba amb el començament d'una revolcada a la camilla d'esteticien.

La farmacèutica nova.-
La Blanca ja té nova dependenta. És una noia anomenada Noèlia que queda agradablement sorpresa quan es troba en Rafa a Cal Peris.
En Rafa no aconsegueix recordar-se d'ella però la noia se li insinua sense gaires problemes i li explica que havien estat junts en el mateix sac de dormir durant unes colònies però que un monitor els va deixar a mitges.
En Rafa no sembla pas saber de què li parla.

Les dues germanes i en Santiago.-
En Santiago li passa notes camuflades a la Pilar perquè la Roser no se n'adoni i la Pilar sempre troba una bona excusa per sortir abans d'hora o per no anar a la plaça a la tarda.
En una d'aquestes sortides, tot passejant pel parc, els hi agafa un atac de passió i es petonegen com a bojos.
Un altre dia, tornant del cine, a en Santiago li cau la cartera, se li obre i allà veiem una foto amb una dona i un fill o filla, tot just quan ell li havia dit a la Pilar que no tenia família.

Els dos germans i la Montse.-
En Tomàs convida a sopar a tota la familila de la Montse, és veu que ha pescat massa i no es veu en cor d'acabar-se la peixada tot sol.
L'Ivan no hi podrà anar però en Narcís està molt il.lusionat. La Montse, en principi diu que sí però després que la Ceci li faci veure que alimenta falses esperances, va a la fusteria per dir-li que no pot.
Abans de sortir, li pregunta si sap res d'en Sàhara i en Tomàs diu que no.
Quan la Montse és fora, en Sàhara surt del despatxet on s'havia amagat i després d'enfotre-se'n del seu germà li demana calés per enviar els contenidors a l'Àfrica.

Els pessebristes.-
En Ciscu no sap com dir als companys de teatre que, a canvi del local, han de muntar un pessebre vivent. Quan finalment ho deixa anar, resulta que a la que li encanta la idea és a la Remei. Per descomptat, en Rafa i la Isabeleta no poden fer-ho o sigui que en Ciscu es passa tota la setmana donant voltes per Sant Andreu buscant figuretes de pessebre.
Amb en Peris no hi té sort però sembla que en Rai podria fer de Sant Josep, la Laura de Verge Maria i en Nelsson de rei negre.

La Laura i família.-
La Laura sembla encantada de la vida. El seu ex es porta la mar de bé i, a més, l'anima perquè aprofiti l'atur per estudiar i ella decideix de fer-ho. El que passa és que s'apunta a interpretació, cosa que deixa bocabadat al seu ex i al seu fill. Es veu que això de fer de Verge li ha fet més gràcia del compte.

En Ramon i les dones.-
Definitivament, aquest noi no té massa sort ni que porti l'uniforme. Prova de lligar-se la Noèlia però sense cap resultat. També prova de fer-se el simpàtic amb la Núria però ella no li fa ni cas.
Li comenta a l'Ernest que sembla que espanti les dones i acaben parlant de com s'ho fa un home quan té necessitat urgent i no hi ha ningú disponible. L'Ernest diu que sempre es pot pagar i en Ramon conclou que sempre hi ha qui agafa el què vol i punt.

La bola de vidre.-
En Paco ha aconseguit convèncer la Mar perquè es presenti a la tele per fer de tiradora de cartes.
El dia que li toca sortir per primera vegada, en Paco la fa disfressar de pitonisa, amb túnica i un turbant de colorins.

La beca d'en Gus.-
Han sortit les llistes i en Gus ha aconseguit la beca. Després de donar-hi moltes voltes, li diu a la Mar.
A la noia li sembla fantàstic perquè ella també té moltes ganes d'anar a Praga.

Inauguració de la pelu.-
El més destacable ja us ho he explicat: el reclutament de les figuretes per part d'en Ciscu i el massatge de la Mari a en Marcel.
D'altra banda, també hi van en Brian i la Sussi; es veu que en Brian es cuida molt, es depila, es fa les celles, etc. etc.
El millor ha estat la frase de la Ceci quan l'ha vist entrar: Sembla un anunci de calçotets
.






tplana


Setmana 173


Tornar a Resums novembre 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar