TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 170
del 25 al 29 d'octubre 2004

.. L'Ivan encara no ha paït la història de la Marta, i la noia ja no sap què fer. L'afalaga, intenta ser amable... però res.
Fins i tot la Montse i el Narcís se n'adonen.
L'Ivan diu que l'ha perdonat, però, com diu el Tomàs, només ho diu.
Sembla que el noi reacciona amb els consells del Tomàs, que li explica el que li va passar amb la seva ex-dona. Si no la vol perdre, l'Ivan haurà de cuidar la relació. I el noi ho fa, finalment. S'estima la Marta, i la noia també.

El David ja està fart de la seva nova amiga. La Magalí el segueix a totes hores, i el que més li molesta al David és que es presenti a Cal Peris i els seus pares es pensin "el que no és".
Al final, el noi li deixa ben clar que no vol que s'acosti per allà, que ja la trucarà ell.

Qui tampoc s'hi pot acostar gaire, segons la Cinta, ha de ser la Laura; la Cinta està molt dolguda per tot l'espectacle que va muntar la noia, i li fa unes cares... la Laura no gosa ni acostar-s'hi, però el Xavi vol veure la Carolina.

La Núria continua amb les seves classes de música, i sembla que té admiradors i tot. Però està preocupada per l'escena que el Marcel li va muntar; ara se sent culpable.

I el Marcel ho ha deixat amb la Ivonne.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Mari no vol, però no és de pedra, i es fa il·lusions.
Està embolicada també amb el projecte d'ampliació de la perruqueria amb la Montse, i busca pis per deixar ja la pensió; no és un lloc per viure-hi massa temps amb la seva filla.

El Fede munta la festa de l'Alba a La Fusteria, com si fos una discoteca... però per l'Alba, això no val. Ella volia anar a una discoteca de debò, moltes de les seves amigues ja hi ha anat, i fins i tot obliga el Paco a aconseguir-li un DNI fals.
Tot un repte, per en Paco.
Com també qualsevol cosa que es proposi, fins i tot, un pols de panellets amb el seu propi fill; és clar, que després cal un metge, per arreglar la panxa del vividor...

I qui millor que l'Ernest, per mirar la indigestió del Paco?
Assessorada per bons amics, la Paquita s'arregla per rebre com cal el doctor en qüestió.

Un altre affaire que sembla que despunta és el de la Montse i el germà del Tomàs. Però sembla una relació impossible, el noi marxa cap a l'Àfrica amb la seva aventura de dur medicaments a la ONG, i sembla que vulgui posar-hi distància pel mig.




Baulena


Setmana 170


Tornar a Resums octubre 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar